Miami Open: Η ώρα του Τσιτσιπά στη Φλόριντα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Φλόριντα έχοντας αντίπαλο τον Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Miami Open σε μια αναμέτρηση που θα ανοίξει το πρόγραμμα του Σαββάτου στο κεντρικό court (18:00 GR).

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο παίκτες ήταν το 2018 όπου βρέθηκαν δύο φορές παίρνοντας από μια νίκη. 

Αμέσως μετά σειρά θα πάρει το παιχνίδι της Ρωσίδας και πρόσωπο της τελευταίας εβδομάδας στην WTA, Αναστάσια Ποταπόβα η οποία θα αντιμετωπίσει την  Κόρι Γκοφ, με

την Αμερικανίδα να έχει κερδίσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Θα ακολουθήσει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την Τζέσικα Πεγκούλα να κοντράρεται με την Ντανιέλ Κόλινς, ενώ το βραδινό session (μετά τη 01:00 GR) θα ξεκινήσει με την πρεμιέρα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο κεντρικό court θα αναμετρηθεί η κάτοχος του Indian Wells της περασμένης Κυριακής, Έλενα Ριμπάκινα με την Πάουλα Μπαντόζα. 

Από εκεί και πέρα στα σημαντικά παιχνίδια του Σαββάτου ο lucky loser, Θανάσης Κοκκινάκης θα παίξει απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς (όχι πριν τις 21:00 GR) παιχνίδι που θα ακολουθήσει αυτό του Φελίξ Οζερ Αλιασίμ με τον Τιάγκο Μοντέιρο. 

Στη μάχη του Miami Open θα ριχτεί και ο ντεφορμέ Ματέο Μπερετίνι που ψάχνει να βρει ρυθμούς στο Tour με τον Ιταλό να αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Σεμπάστιαν Μπάεζ με τον Κρίστιαν Γκάριν με τον νικητή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να παίζει στον 3ο γύρο με τον νικητή από το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Γκασκέ.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Miami Open: Η ώρα του Τσιτσιπά στη Φλόριντα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα