Miami Open: Συντριβή για Ζβέρεφ (vids)

Μετά τις καλές εμφανίσεις σε Ντουμπάι και Indian Wells, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπέστη οδυνηρή ήττα και αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Miami Open, δια χειρός Τάρο Ντάνιελ.

Ο 30χρονος Γιαπωνέζος, Νο97 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε τα πολύ καλά του αποτελέσματα μέσα στη χρονιά και επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0, 6-4 του απογοητευτικού Γερμανού ο οποίος τελείωσε το μας με 32 αβίαστα λάθη.

Ήταν η 9η ήττα του Ζβέρεφ στη χρονιά σε σύνολο 17 αγώνων (8-9) ενώ αντίθετα ο Ντάνιελ βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ σε 8-4 ενώ σημείωσε τη δεύτερη

νίκη κόντρα σε Top20 αντίπαλο μέσα στο ’23.

STATEMENT @tarodaniel93 improves to 2-1 vs top 20 opposition in 2023 as he takes out Zverev 6-0 6-4!#MiamiOpen pic.twitter.com/74ixiCUMVM

Tennis TV (@TennisTV) March 25, 2023

“Στο 1ο σετ δυσκολευόταν κι εγώ απλά δεν ήθελα να του επιτρέψω να βρει ρυθμό. Μερικές φορές απλά πρέπει να τους κάνεις να συνεχίσουν να παίζουν άσχημα. Είναι μια βρώμικη μάχη” είπε ο Γιαπωνέζος που κατέκτησε σε 32 λεπτά το εναρκτήριο σετ με bagel επί του πρώην Νο2 και νυν Νο15 της κατάταξης.

Στον 3ο γύρο ο Ντάνιελ θα αντιμετωπίσει τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Σε άλλους βραδινούς αγώνες την Παρασκευή, Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρούντ ξεπέρασαν τα εμπόδιά τους και προκρίθηκαν στους “32” του Μαϊάμι.

Ο 19χρονος Δανός, επικράτησε 6-3, 7-4 του Μάρτον Φούτσοβιτς και θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στη συνέχεια ενώ ο Νορβηγός, Νο3 του ταμπλό, επιβλήθηκε 6-2, 6-3 του Ίλια Ιβάσκα και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μπότιτς Βαν Ζάουντσουλπ.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Miami Open: Συντριβή για Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα