Ανίκητος – VIDEO

Ο ανίκητος Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει την πορεία του για την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου στο Monte Carlo Masters. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να γευτεί την ήττα από τον Ισπανό, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για 12η φορά στην καριέρα του…

Ο κορυφαίος Ισπανός παρέδωσε ακόμη μια παράσταση στο κοινό του Μόντε Κάρλο, “κατατροπώνοντας” αυτήν την φορά τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του θεσμού και προκρίνοντας τον εαυτό του στον 12ο τελικό της καριέρας του στο “Πριγκιπάτο”.

Ο “Matador” αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο εναρκτήριο

σετ κόντρα στον Βούλγαρο, Νο4 του ταμπλό, τελικά βρήκε τις λύσεις, ανέβασε ρυθμό στο παιχνίδι του και “πατώντας” στην πεσμένη ψυχολογία του αντιπάλου του στο δεύτερο σετ, “έκλεισε” τον αγώνα με straight sets επικράτηση.

Μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά “μάχης”, ο Ράφα Ναδάλ πανηγύρισε με 6-4, 6-1 την 67η νίκη του στα χωμάτινα γήπεδα του Μονακό και την 11η σερί του νίκη στο χώμα χωρίς να χάσει σετ!

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο Ισπανός πρόκειται να αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Κέι Νισικόρι, που θα γίνει λίγο αργότερα στο Court Rainier lll.

The of Clay crushes. @RafaelNadal reaches his 12th #RolexMCMasters final with a 6-4 6-1 victory over Grigor Dimitrov.

pic.twitter.com/hI3Z1b164r

Tennis TV (@TennisTV) 21 Απριλίου 2018


Στα του αγώνα, ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή κατάσταση του “Ντίμι” στο 2ο σερβίς του και βρίσκοντας τις αδυναμίες του αντιπάλου του μπόρεσε να φύγει για ακόμη μια φορά “αλώβητος” από το γήπεδο, χάνοντας μόλις πέντε γκέιμς στον αγώνα.

Ο Ναδάλ “έσπασε” δυο φορές το σερβίς του Ντιμιτρόφ στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα έχοντας 2/6 ευκαιρίες για μπρέικ, με τον 26χρονο αντίπαλό του να σερβίρει κάκιστα πίσω από το 2ο σερβίς(5/17, 29%) κάνοντας μάλιστα και πέντε διπλά λάθη, εκ των οποίων τα δυο ήταν συνεχόμενα όταν σέρβιρε για να κρατηθεί ζωντανός στο σετ, με τον Ισπανό να είναι μπροστά με 5-4 εκείνη την ώρα.

Line licker!

Make it 33 consecutive sets on clay for @RafaelNadal

Breaks his own personal record and takes set one, 6-4. #RolexMCMasters pic.twitter.com/VQ3SKViKPg

Tennis TV (@TennisTV) 21 Απριλίου 2018


Ο Ντιμιτρόφ δεν άντεξε την πίεση και αφού δέχθηκε το μπρέικ με τόσο άσχημο για τον ίδιο τρόπο, “κατέρρευσε” στο δεύτερο και τελευταίο σετ, το οποίο κι έχασε μέσα σε μόλις 31 λεπτά, κερδίζοντας ένα γκέιμ.

Ο Βούλγαρος κέρδισε μόλις 11 πόντους στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και μοιραία είδε τον Ράφα να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη-πρόκριση στα δυο σετ, με το τελικό 6-4, 6-1 να αντικατοπτρίζει πειστικά την εικόνα του αγώνα.

Αυτά τα δυο κερδισμένα σετ του “ταυρομάχου” από το Μονακόρ, οδήγησαν τον ίδιο στα 34(!) συνεχόμενα κερδισμένα σε παιχνίδια που έπαιξε στο χώμα, συνεχίζοντας έτσι τον δικό του, ξεχωριστό μύθο στην παγκόσμια σκηνή του τένις.

Σάββατο 21/4: Ημιτελικοί Monte Carlo Masters

Nadal (Spain) beat Dimitrov (Bulgaria) 6-4, 6-1

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ανίκητος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα