Ανανέωσε με Fila η Πλίσκοβα

Η Fila ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, Fila και Πλίσκοβα θα συνεχίσουν μαζί για ακόμη δύο χρόνια.

Σε αυτά τα δύο χρόνια, η Τσέχα πρωταθλήτρια κέρδισε πέντε τίτλους, αγωνίστηκε στον τελικό του US Open και ανέβηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Η Καρολίνα έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις κορυφαίες του κόσμου και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι

που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ανυπομονούμε να είμαστε συνοδοιπόροι στις επιτυχίες της και τα επόμενα χρόνια” δήλωσε σχετικά ο Τζένε Γιον, Global Chairman της Fila.

Το ίδιο ενθουσιασμένη δήλωσε και η Καρολίνα Πλίσκοβα, που υπογράμμισε: “Πραγματικά έχω ευχαριστηθεί τη συνεργασία μου με τη Fila τα τελευταία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει να στηρίζει εμένα και την καριέρα μου. Εκτιμώ την αφοσίωσή τους στο να παράγουν υψηλού επιπέδου ρούχα που δεν δείχνουν απλά υπέροχα αλλά με βοηθάνε ώστε να δίνω το καλύτερό μου μέσα στο court”

Η Fila είναι από τους πιο παλιούς και παραδοσιακούς χορηγούς στο τένις και εκτός τη συνεργασία της με κορυφαίους τενίστες (Τσίλιτς, Πλίσκοβα, Ίσνερ), χορηγεί και μεγάλα τουρνουά όπως το BNP Paribas Open, το Hall of Fame Open, το Rogers Cup, το Cincinnati Masters, το Porsche Tennis Grand Prix, το Mercedes Cup, το Argentina Open, το Rio Open και άλλα.

The post Ανανέωσε με Fila η Πλίσκοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα