Μάρεϊ: “Δεν ξαναπάω στο Citi Open”

Η κόντρα του Άντι Μάρεϊ με τη διοργάνωση Citi Open της Ουάσιγκτον καλά κρατεί με τον Βρετανό τενίστα να απαντά σε Q&A ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στην εν λόγω διοργάνωση.

Όλα ξεκίνησαν μετά την απόσυρση του Σκωτσέζου από τον ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ καθώς είχε προηγηθεί ένας εξαντλητικός προημιτελικός κόντρα στον Μάριους Κόπιλ που δεν του άφηνε περιθώρια σωματικής ανάκαμψης ενόψει

του επόμενου ματς.

Ο διευθυντής τουρνουά του Citi Open, Κίλι Ο’Μπράιαν, είχε δηλώσει τότε: “Ο Άντι Μάρεϊ πρέπει να καταλάβει ότι είναι πρότυπο για πάρα πολλούς νέους που τον παρακολουθούν και δεν πρέπει να περνά το μήνυμα ότι όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες τα παρατάμε“.

Ο Μάρεϊ δεν έχει ξεχάσει αυτή τη δήλωση καταπώς φαίνεται και σε Q&A στο Twitter για το αν θα ξαναπαίξει στην Ουάσιγκτον ήταν λακωνικός και σαφής: “Όχι μετά από όσα είπε ο διευθυντής του τουρνουά”.

Προς το παρόν, ο Σκωτσέζος No260 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το 2019 στο οποίο ευελπιστεί, πρώτα απ’όλα να μείνει υγιής και να βρει την εντελώς χαμένη αγωνιστική του φόρμα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μάρεϊ: “Δεν ξαναπάω στο Citi Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα