Θέλουμε και τον Ρότζερ στο Αμπού Ντάμπι

Ο διευθυντής του Mubadala World Tennis Championships, μίλησε για τον Φέντερερ, τον Ναδάλ και τις προσπάθειες να μπουν στο καλεντάρι της ATP

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο βασικός “κράχτης” στα πρώτα χρόνια διεξαγωγής του Mubadala WTC, όμως τα τελευταία πολλά χρόνια έχει αλλάξει τις προτεραιότητές του στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Από το 2011 και μετά, ο Ελβετός δεν έχει αγωνιστεί στη διάσημη exhibition

διοργάνωση που μοιράζει εκατομμύρια στους τενίστες που παίρνουν μέρος, προτιμώντας να προετοιμάζεται για την έναρξη της κάθε χρονιάς, στην Αυστραλία (Μπρισμπέιν και Περθ).

Ο διευθυντής των αγώνων στο Αμπού Ντάμπι, Βίκι Γκιούναρσον, αρνήθηκε την άποψη ότι ο Φέντερερ σταμάτησε να στηρίζει το τουρνουά μετά το διαζύγιο με την IMG το 2013.

“Ο Ρότζερ είναι καλός φίλος με την IMG. Πάντα του άρεσε εδώ. Λάτρευε το Αμπού Ντάμπι αλλά πλέον δεν ταιριάζει στον προγραμματισμό του. Ελπίζω κάποια μέρα να τον έχουμε ξανά εδώ”

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Ράφαελ Ναδάλ, ο Γκιούναρσον είπε: “Ο Ράφα θα παίξει στο τουρνουά. Χρησιμοποιεί το τουρνουά για την προετοιμασία του. Είναι έτοιμος για την επιστροφή του και τον Δεκέμβρη θα επιστρέψει στα court. Ο μάνατζέρ του (Κάρλος Κόστα) μου είπε ότι θα έρθει στο Αμπού Ντάμπι”

Οι Σαουδάραβες, προσπαθούν να εντάξουν το Αμπού Ντάμπι στο καλεντάρι της ATP, όμως αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες λόγω της έλλειψης ημερομηνιών.

“Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για το τουρνουά. Αυτή τη στιγμή, το συγκεκριμένο format της διοργάνωσης, λειτουργεί πολύ καλά. Οι παίκτες είναι άνετοι, παίρνουν μέρος στα clinics που διοργανώνουμε, παίζουν με τα παιδιά και όλοι περνάνε υπέροχα”

The post Θέλουμε και τον Ρότζερ στο Αμπού Ντάμπι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα