Αμβέρσα: Εμφατικός Τιμ στην πρεμιέρα του (vids)

Εντυπωσιακός στο ξεκίνημα της εβδομάδας του στην Αμβέρσα, εμφανίστηκε ο Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός απέκλεισε τον Μίκαελ Γκέερτς, χάνοντας μόλις τέσσερα games και προκρίθηκε στους “16” καλύτερους του European Open.

Μετά από 71 λεπτά αγώνα, ο 29χρονος, πρώην Νο3 και νυν Νο132 τενίστας του κόσμου, επικράτησε με 6-4, 6-0, κερδίζοντας τα οκτώ τελευταία games

του αγώνα και απέκλεισε με σχετική άνεση, τον Βέλγο και Νο268 της παγκόσμιας κατάταξης.

R1 @domithiem wins the final 8 games, defeating Greets 6-4 6-0 to set up an encounter against Francisco Cerundolo#EuropeanOpen pic.twitter.com/mRd9wvGu0R

Tennis TV (@TennisTV) October 19, 2022

Αυτήν, ήταν η 4η νίκη του Τιμ σε πέντε ματς, τις τελευταίες δυο εβδομάδες σε ΑΤΡ 250 τουρνουά. Στην επόμενη φάση του θεσμού, θα αντιμετωπίσει τον Νο6 του ταμπλό, Φρανσίσκο Τσερούντολο, τον οποίο κέρδισε και στο Χιχόν, την περασμένη εβδομάδα.

Εφόσον αποκλείσει ξανά τον Αργεντινό, θα παίξει με έναν εκ των Χούμπερτ Χούρκατς και Τζακ Ντρέιπερ. Για να επιστρέψει στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη εβδομάδα, ο Τιμ χρειάζεται να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

me: we haven’t seen a backhand winner yet

Thiem: pic.twitter.com/FGewjBvb8K

Tennis TV (@TennisTV) October 19, 2022

Αν τα καταφέρει, τότε θα πετύχει τον στόχο του για φέτος, μιας και έχει τονίσει εδώ και αρκετούς μήνες, πως μεγάλος του στόχος για το 2022, είναι να επιστρέψει στην “100άδα” της ΑΤΡ.

Με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, πάντως, έχει δείξει πως επιστρέφει με γοργούς ρυθμούς, στο κορυφαίο του επίπεδο και μοιάζει με θέμα χρόνου, να τον δούμε και πάλι, στα πολύ υψηλά στρώματα της παγκόσμιας κατάταξης.

Μην ξεχνάμε, πως θα αγωνιστεί και στο Masters του Παρισιού, την εβδομάδα 29/10 – 6/11.

How about another?

Thiem: https://t.co/1LNJ4hWI99 pic.twitter.com/rMRhxlJI6S

Tennis TV (@TennisTV) October 19, 2022

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Αμβέρσα: Εμφατικός Τιμ στην πρεμιέρα του (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα