Ιβανίσεβιτς: “Κυριάρχησε απόλυτα ο Ράφα!”

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς παραδέχτηκε ότι υποτίμησε τις ελπίδες του Ραφαέλ Ναδάλ πριν την έναρξη του τελικού του Ρολάν Γκαρός αν και παραμένει έκπληκτος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της περασμένης Κυριακής!

Η δήλωσή του ότι “ο Ναδάλ δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει τον τελικό του Ρολάν Γκαρός” έκανε τον γύρο του κόσμου και τελικά του ήρθε…μπούμερανγκ!

Δεν γίνεται να υποτιμάς έτσι έναν τενίστα που έχει μόλις δύο ήττες σε 99 ματς στη διοργάνωση και 12/12 κερδισμένους τελικούς και τελικά ο Ναδάλ αποστόμωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο έναν εκ των προπονητών του Νόβακ

Τζόκοβιτς καθώς κέρδισε, και πολύ εύκολα μάλιστα, τον Σέρβο αντίπαλό του.

Ο Ιβανίσεβιτς δεν γινόταν να μην παραδεχτεί την ανωτερότητα του Ναδάλ αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτή ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τον Τζόκοβιτς ώστε να κερδίσει τον Ισπανό μέσα στο “σπίτι” του.

“Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσει ο Τζόκοβιτς. Έστελνα τα μηνύματα μου σε όλη την ομάδα του Νόλε και μοιραζόμουν την σιγουριά μου. Ίσως, παραήμουν φιλόδοξος όταν είπα ότι ο Ράφα δεν έχει καμία ελπίδα αλλά ειλικρινά πίστευα απόλυτα ότι ο Νόβακ θα κερδίσει”.

“Ξέρω ότι το Φιλίπ Σατριέ είναι το “σαλόνι” του Ράφα και κερδίζει εκεί ακόμα και όταν παίζει άσχημα. Πίστευα όμως ότι αυτή η χρονιά ανήκε στον Τζόκοβιτς. Φυσικά, ο Νόλε δεν έπαιξε καθόλου καλά και ο Ράφα τέλεια και είδαμε τι έγινε”.

“Ο Ράφα ήταν καλύτερος τακτικά και σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Το ίδιο συνέβη, από την ανάποδη, πέρσι στην Μελβούρνη. Οι δύο τελευταίοι τελικοί τους δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικοί! Ο Νόβακ ξύπνησε στο τρίτο σετ αλλά ήταν υπερβολικά αργά” ανέφερε ο παλαίμαχος Κροάτης τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ιβανίσεβιτς: “Κυριάρχησε απόλυτα ο Ράφα!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα