Στο συμβούλιο παικτών της ATP ο Μάρεϊ!

Οι παραιτήσεις που ήρθαν στο συμβούλιο παικτών της ATP μετά την δημιουργία, υπό την αιγίδα των Νόβακ Τζόκοβιτς και Βάσεκ Πόσπισιλ, του Professional Tennis Players Association, έφεραν κενές θέσεις και ο Άντι Μάρεϊ θα καλύψει μία εξ αυτών.

Ο 33χρονος Βρετανός ανέκαθεν είχε άποψη για όσα συνέβαιναν στο τουρ από διοικητική, οργανωτική και αγωνιστική σκοπιά που πλέον θα την εκφράζει επίσημα μέσα από την θέση του στο συμβούλιο.

Οι τρεις άλλες κενές

θέσεις του συμβουλίου καλύφθηκαν από τους Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ (το νεαρότερος μέλος του συμβουλίου), Τζον Μίλμαν (επίσης με άποψη για τα τεκταινόμενα στο τουρ μέσω διαρκών αναρτήσεων) αλλά και ο Ζερεμί Σαρντί.

Η PTPA δημιουργήθηκε λόγω της φαινομενικής ανικανότητας του συμβουλίου των παικτών της ATP να εισακουστεί ώστε να γίνουν πραγματικές αλλαγές στο τένις, ωστόσο, ο πρόεδρος του Players ATP Council, Κέβιν Άντερσον, πιστεύει ότι οι δύο φορείς δεν γίνεται να συνυπάρχουν.

“Πιστεύω ότι οι δύο φορείς δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Έχουμε ήδη τον οργανισμό μας που είναι το συμβούλιο των παικτών. Δεν γνωρίζω καν ποια είναι η μακροπρόθεσμη στρατηγική του άλλου φορέα. Σίγουρα, υπάρχουν περιθώρια για πολλές βελτιώσεις. Η νέα σύνθεση του συμβουλίου είναι συναρπαστική και υπόσχεται πολλά” ανέφερε.

Θιασώτης αλλά και μέλος της ATP Council είναι και ο Ραφαέλ Ναδάλ, όπως και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο συμβούλιο παικτών της ATP ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα