Μόγια: “Ο Ιβανίσεβιτς πρόσθεσε πίεση στον Νόβακ”

Οι δηλώσεις του προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού στο Roland Garros, συζητήθηκαν πολύ.

Ο Κροάτης coach, δήλωσε ότι ο Ναδάλ δεν έχει τύχη απέναντι στον Νόλε, τονίζοντας την αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμότητα του αθλητή του.

Η εικόνα του τελικού, όμως, διέψευσε πλήρως τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς καθώς ο Ράφαελ Ναδάλ έπιασε τρομακτική απόδοση και επικράτησε 6-0, 6-2, 7-5 του Σέρβου πρωταθλητή,

κατακτώντας τον 20ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 13ο στο Παρίσι.

Ο 34χρονος Ισπανός κυριάρχησε σε κάθε επιμέρους κατηγορία, τελειώνοντας το ματς με 31 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη την ίδια ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε 52 unforced errors και κατάφερε να πετύχει μόλις ένα break στο σερβίς του αντιπάλου του.

“Γνωρίζω καλά τον Γκόραν και καταλαβαίνω τον ρόλο που πρέπει να παίξει. Από την πλευρά της ομάδας του Ναδάλ, κανένας δεν θα έκανε μια παρόμοια δήλωση. Πιστεύω ότι έκανε λάθος καθώς έδωσε επιπλέον πίεση στον αθλητή του” είπε ο Κάρλος Μόγια για τις δηλώσεις του Ιβανίσεβιτς.

Σε αντίθεση με την προσέγγιση του Κροάτη, ο Κάρλος Μόγια ήταν πιο συνετός και μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του Τζόκοβιτς, χαρακτηριζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους στην ιστορία. Η τακτική που θα ακολουθούσαν ήταν το πρωταρχικό ζητούμενο για την Ισπανική ομάδα και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

The post Μόγια: “Ο Ιβανίσεβιτς πρόσθεσε πίεση στον Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα