Υγιεινοί περίπατοι για Κέρμπερ, Κβίτοβα – VIDEO

Συνεχίζουν να προελαύνουν τα φαβορί στο γυναικείο ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν. Σήμερα, προκρίθηκαν και οι Αντζέλικα Κέρμπερ, Πέτρα Κβίτοβα και Σλόαν Στίβενς στον 4ο γύρο του θεσμού. Αντίθετα, εκτός έμεινε η Καρολίν Γκαρσία…

Μόλις ένα γκέιμ έχασε η Αντζέλικα Κέρμπερ από την Αυστραλή Κίμπερλι Μπίρελ στο τελευταίο παιχνίδι του γυναικείου ταμπλό για την Παρασκευή.

Η Γερμανίδα, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ψάχνει την επιστροφή της στους Grand Slam τίτλους και μέχρι στιγμής δείχνει

ιδιαίτερα δυνατή στο Major της Μελβούρνης, μετρώντας τρεις straight sets νίκες, με συντελεστή κερδισμένων γκέιμς 36-10.

Τελευταίο θύμα της 31χρονης, η νεαρή Αυστραλή Κίμπερλι Μπίρελ που αγωνίστηκε στο τουρνουά της πατρίδας της με Wild Card. Η Κέρμπερ χρειάστηκε μόλις 60 λεπτά αγώνα για να πάρει την πρόκριση για τις “16” καλύτερες της διοργάνωσης με 6-1, 6-0.

Στην επόμενη φάση θα παίξει κόντρα στην έκπληξη του φετινού Αυστραλιανού Όπεν μέχρι στιγμής, την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς που νωρίτερα σήμερα απέκλεισε και την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία, Νο19 στον κόσμο, με 6-3, 6-2.

Πέτρα Κβίτοβα και Σλόαν Στίβενς έφτασαν και αυτές στις νίκες-προκρίσεις για τον 4ο γύρο του τουρνουά, νικώντας στα δυο σετ τις Μπελίντα Μπέντσιτς και Πέτρα Μάρτιτς αντίστοιχα.

Πρώτα η Αμερικανίδα, επιβλήθηκε πολύ δύσκολα με 7-6(6), 7-6(5) και “σφράγισε” το ραντεβού της με την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στην επόμενη φάση, ενώ η Τσέχα επικράτησε πολύ πιο άνετα με 6-4, 6-1 της Μπέντσιτς.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Υγιεινοί περίπατοι για Κέρμπερ, Κβίτοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα