Τζόκοβιτς vs νιάτα!

Μετά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ που επικράτησαν επί πολύ νεαρών τενιστών για τον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, το ίδιο θα κληθεί να κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς το Σάββατο κόντρα στον Ντένις Σαποφάλοφ!

Να ακολουθήσει το παράδειγμα των δύο μεγάλων του αντιπάλων θέλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο πριν περάσουμε στη δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Grand Slam της σεζόν όπου θα κριθούν φυσικά τα πάντα…

Και το εμπόδιο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο 31χρονος τενίστας και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο δεν

είναι μικρό και ακούει στο όνομα Ντένις Σαποφάλοφ!

Ο 19χρονος Καναδός δεν έχει χάσει ούτε σετ μέχρι στιγμής στο τουρνουά, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση όπως πάντα και θα παίξει τα “ρέστα” του δίχως να έχει να χάσει απολύτως τίποτα κόντρα στο Νο1 του ταμπλό στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Νόλε, από την άλλη, έχει επίσης πάει “τρένο” τη δουλειά μέχρι στιγμής δίχως καν να έχει φορτσάρει ιδιαίτερα και μένει να δούμε αν κόντρα στον “Ντένις τον τρομερό” θα τεσταριστεί περισσότερο σε σχέση με δύο άνετους πρώτους γύρους.

Στις 05:30 GR το πρώτο σερβίς!

Το άλλο μεγάλο όνομα στο ταμπλό του Τζόκερ είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που “τρόμαξε” κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί παίζοντας ξανά πεντάσετο σε Slam, τουλάχιστον κέρδισε και τώρα παίζει με τον wild card Αυστραλό Άλεξ Μπολτ που, πέραν πάσης προσδοκίας, έχει φτάσει στον τρίτο γύρο!

Στις 10:00 GR είναι προγραμματισμένη η μάχη του νεαρού Γερμανού που διασταυρώνεται ενδεχομένως με τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Ο Κέι Νισικόρι είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Ζοάο Σόουζα στις 03:30 GR ενώ το μεγάλο ντέρμπι της μέρας, την ίδια ώρα, είναι η αναμέτρηση του Νταβίντ Γκοφάν με τον “καυτό” Ντανίλ Μεντβέντεφ από την οποία θα προκύψει μάλιστα και ο αντίπαλος του Νόλε στον τέταρτο γύρο.

Το μεγάλο ντέρμπι του γυναικείου προγράμματος είναι, το δίχως άλλο, η αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ με τη Βίνους Γουίλιαμς στις 10:00 GR.

Η Ρουμάνα έχει κάνει δύο σερί ανατροπές στο τουρνουά και έχει βγάλει σφυγμό πρωταθλήτριας ενώ από την άλλη η 39χρονη Βίνους έχει πια ξεπεράσει κάθε όριο που της έχει θέσει η ηλικία της συνεχίζοντας αγέρωχη στο κορυφαίο επίπεδο.

Δύσκολα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα η Σερίνα Γουίλιαμς κόντρα στην Νταϊάνα Γιαστρέμσκα στις 04:00 GR με την αντίπαλό της για τον τέταρτο γύρο να προκύπτει όμως από το ντέρμπι Χάλεπ-Βίνους, άρα θα πρέπει να είναι έτοιμη ή για “εμφύλιο” ή για ντέρμπι κόντρα στη Νο1 τενίστρια στον κόσμο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ROD LAVER ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
Zhang Shuai (China) v 6-Elina Svitolina (Ukraine)
Dayana Yastremska (Ukraine) v 16-Serena Williams (U.S.)
1-Novak Djokovic (Serbia) v 25-Denis Shapovalov (Canada)

Όχι πριν τις 10:00GR
4-Alexander Zverev (Germany) v Alex Bolt (Australia)
27-Camila Giorgi (Italy) v 7-Karolina Pliskova (Czech Republic)

MARGARET COURT ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
4-Naomi Osaka (Japan) v 28-Hsieh Su-Wei (Taiwan)
Joao Sousa (Portugal) v 8-Kei Nishikori (Japan)
12-Elise Mertens (Belgium) v 17-Madison Keys (U.S.)

Όχι πριν τις 10:00GR
1-Simona Halep (Romania) v Venus Williams (U.S.)
28-Lucas Pouille (France) v Alexei Popyrin (Australia)

MELBOURNE ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR-EUROSPORT)
21-David Goffin (Belgium) v 15-Daniil Medvedev (Russia)
Pierre-Hugues Herbert (France) v 16-Milos Raonic (Canada)
Timea Bacsinszky (Switzerland) v 18-Garbine Muguruza (Spain)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς vs νιάτα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα