Ακάθεκτη η Σερίνα!

18:41 9/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Όπως αναμενόταν, η Σερίνα Γουίλιαμς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την Ευγενία Ρόντινα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon όντας πλέον ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο!

Στην αρχή του τουρνουά δύσκολα θα την κατέτασσες στα πρώτα φαβορί για τον τίτλο.

Ωστόσο, ο αποκλεισμός σύσσωμου του Τοπ10 του ταμπλό αλλά και η δική της σταθερότητα να φθάσει στον προημιτελικό γύρο δίχως να χάσει σετ, την βάζουν πλέον για τα καλά στο κόλπο!

Αλλωστε,

μιλάμε για την κάτοχο επτά τίτλων στο Λονδίνο που ξέρει όσο καμία άλλη να διαχειρίζεται το άγχος των τελευταίων γύρων Slam έχοντας βρεθεί αναρίθμητες φορές σε αυτή τη θέση στο παρελθόν…

Η Αμερικανίδα τενίστρια δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα την 29χρονη Ρωσίδα, Νο120 στον κόσμο, που έκανε μακράν την καλύτερή της πορεία σε Slam αυτήν την εβδομάδα!

Εξαιρετική στις επιστροφές η 37χρονη Αμερικανίδα, έσπασε πέντε φορές το σερβίς της Ρωσίδας και παραχώρησε μόλις ένα break στο δικό της το οποίο πάντως δεν της στοίχισε τελειώνοντας εντυπωσιακά το ματς με τρία σερί κερδισμένα games.

Από το Νο25 του ταμπλό και με τις τόσες πολλές αποχωρήσεις κορυφαίων τενιστριών, η Σερίνα θα αντιμετωπίσει τώρα την Καμίλα Τζιόρτζι για μια θέση στα ημιτελικά καθώς η Ιταλίδα απέκλεισε την Κατερίνα Μακάροβα στα δύο σετ.

Τέλος στη φοβερή πορεία της Φαν Ούιτβανκ στο τουρνουά έβαλε η Ντάρια Κασάτκινα που φθάνει για δεύτερο σερί Slam σε προημιτελικά μετά και το Γαλλικό Όπεν.

Δευτέρα 9/7: 4ος Γύρος Wimbledon Γυναίκες

Bertens (Netherlands) beat Ka.Pliskova 6-3, 7-6(1)
Ostapenko (Latvia) beat Sasnovich (Belarus) 7-6(4), 6-0
Cibulkova (Slovakia) beat Hsieh (Taipei) 6-4, 6-1
Giorgi (Italy) beat Makarova (Russia) 6-3, 6-4
S. Williams (USA) beat Rodina (Russia) 6-2 6-2
Kasatkina (Russia) beat Van Uytvanck (Belgium) 6-7(6) 6-3 6-2

WIMBLEDON LADIES DRAW | OOP | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ακάθεκτη η Σερίνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα