Ενημέρωση για την κατάσταση του Ντελ Πότρο

11:38 9/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Άγνωστη η επιστροφή του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο tour καθώς ακολουθεί νέα θεραπεία για το γόνατο

Όπως αποδείχθηκε, ο Ντελ Πότρο βιάστηκε να επιστρέψει στο tour, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του Shanghai Masters πέρυσι τον Οκτώβριο.

Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε τον Φεβρουάριο στο Delray Beach Open όπου πέτυχε δύο νίκες, πριν αποκλειστεί στα προημιτελικά απ’τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Στη συνέχεια

απέσυρε τη συμμετοχή του, τόσο απ’το Indian Wells όσο και από το Μαϊάμι ενώ παραμένει θολό το τοπίο σχετικά με την επιστροφή του στο tour.

Πρόσφατα ο ίδιος ο Αργεντίνος ενημέρωσε ότι η θεραπεία εξελίσσεται καλά, όμως η ανακοίνωση του σπεσιαλίστα στα γόνατα, Δρ. Άνχελ Κοτορό (προσωπικός γιατρός και του Ναδάλ), θολώνει λίγο τα νερά καθώς μιλάει για μια νέα αναγεννητική θεραπεία και φυσικά καθημερινή φυσιοθεραπεία για την ταχύτερη αποκατάσταση του προβλήματος.

Υπάρχει περίπτωση ο Ντελ Πότρο να προτιμήσει να μην αγωνιστεί σε κάποιο χωμάτινο τουρνουά στην clay season και να επιστρέψει στο γρασίδι, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα.

Η δήλωση του Δρ. Άνχελ Κοτόρο:

“Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο επισκέφθηκε την κλινική του Mapfre την περασμένη εβδομάδα λόγω του κατάγματος στο δεξί του γόνατο που υπέστη σχεδόν έξι μήνες πριν. Από την αρχή του συστήθηκε να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή. Μετά τη συμμετοχή του στην Delray Beach Open, ξεκίνησε μια αναγεννητική θεραπεία με τον Δρ. Alejandro Rolón στο Μπουένος Άιρες.

Αργότερα πραγματοποίησε πολλαπλές ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη και λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδό του τις τελευταίες εβδομάδες, αποφασίστηκε να εφαρμοστεί μια νέα αναγεννητική θεραπεία. Επίσης, θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης με επικεφαλής τον φυσιοθεραπευτή του Diego Rodriguez, το οποίο θα επιτρέψει σταδιακά στον αθλητή να προπονηθεί πιο εντατικά και να επιστρέψει στο tour στο εγγύς μέλλον“

The post Ενημέρωση για την κατάσταση του Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα