Κάνει διάλειμμα από το τένις η Μπουσάρ

12:55 9/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Τζίνι Μπουσάρ έκανε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί σε τουρνουά της WTA τις επόμενες δυο εβδομάδες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δηλώσει συμμετοχή ούτε στο επικείμενο Roland Garros…

Η Καναδή τενίστρια, πρώην Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, απέσυρε τη συμμετοχή

της από τον θεσμό στη Μπογκοτά της Κολομβίας αυτή την εβδομάδα, όπως έκανε άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μοντερέι του Μεξικό.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Καναδά αναφέρουν πως αυτό γίνεται στοχευμένα από την 24χρονη, καθώς θέλει να κάνει διάλειμμα από το τένις για μερικές εβδομάδες, αν και δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η Μπουσάρ βρίσκεται στο Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή, όμως αναμένεται να χάσει αρκετές θέσεις αν δεν αγωνιστεί καθόλου στη χωμάτινη περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στα τουρνουά της Μαδρίτης και της Ρώμης, ενώ δεν έχει καν ταξιδέψει στην Ευρώπη, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της στο Μόντρεαλ.

Ο προπονητής της Τζίνι πάντως, Μάικλ Τζόις, βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο, όπου θα παρακολουθήσει δια ζώσης το Masters event που είναι προ των πυλών.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κάνει διάλειμμα από το τένις η Μπουσάρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα