Αινιγματικός ο Τζόκοβιτς: “Έχουν συμβεί πολλά” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται για το 20ο Roland Garros της καριέρας του, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον 25ο Grand Slam τίτλο και 4ο στο Παρίσι, ωστόσο οι προσδοκίες του είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η εικόνα του όλη τη χρονιά και ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους πολυάριθμους θαυμαστές του, με τον 36χρονο Σέρβο να μπαίνει μετά από πολύ καιρό σε ένα Grand Slam,

χωρίς να θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Ο Νόλε, στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής μετά την καθυστερημένη άφιξή του στο Παρίσι, μίλησε για τους υψηλούς στόχους που πάντα έχει αλλά και τις χαμηλές προσδοκίες στο Παρίσι ενώ εμφανίστηκε και αινιγματικός σε ένα σημείο των δηλώσεών του, χωρίς να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω…

“Είναι πολλά που έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν θέλω να ανοίξω το κουτί της Πανδώρας και να μιλήσω γι’αυτό. Ότι έγινε, έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιστρέψω να με επηρεάσει αλλά σίγουρα μπορεί να με μάθει να διορθώνω ορισμένα πράγματα που είναι λάθος και πραγματικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό του υψηλότερου επιπέδου απόδοσής μου. Αυτό δουλεύω με την ομάδα μου και ελπίζω να έχει καλά αποτελέσματα εδώ” είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος έκανε πολλές αλλαγές στην ομάδα του το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τέλος στη συνεργασία με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς και με τον επί χρόνια γυμναστή του ενώ στα τελευταία τουρνουά τον ακολουθεί ο συμπατριώτης του και πρώην Νο1 στον κόσμο στα διπλά, Νέναν Ζίμονσιτς που εκτελεί χρέη head coach.

Ο Τζόκοβιτς που απειλείται από τον Γιάνικ Σίνερ στη μάχη των δύο για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Παρίσι την Τρίτη αντιμετωπίζοντας τον έμπειρο Γάλλο, Πιερ Χιουζ Ερμπέρ (Νο142) που αγωνίζεται με wild card στο Major της πατρίδας του.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Αινιγματικός ο Τζόκοβιτς: “Έχουν συμβεί πολλά” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα