Βαβρίνκα: “Το καλύτερό μου ματς στη χρονιά” (vids)

O Στάνισλας Βαβρίνκα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των δύο γερόλυκων της πρεμιέρας του Γαλλικού Όπεν την Κυριακή απέναντι στον Άντι Μάρει.

Το πρώην Νο3 και νυν Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 6-4, 6-4, 6-2 του 37χρονου αντιπάλου του, παίρνοντας την πρόκριση για το 2ο γύρο της φημισμένης διοργάνωσης, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Νόρι-Κοτόφ.

Ο Stan the Man, πρωταθλητής της διοργάνωσης ο 2015 κάτοχος συνολικά τριών Grand

Slam τίτλων, έβγαλε 35 winners στο ματς και είχε 24 αβίαστα λάθη, σώζοντας και τα δύο break points του αντιπάλου του σε 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα στο Philippe Chatrier.

“Νομίζω ήταν το καλύτερό μου ματς στη χρονιά. Ένιωσα πολύ καλά και η κίνησή μου ήταν πολύ καλή. Έπαιξα επιθετικά. Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες και είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση και το επίπεδό μου. Πολύ θετική νίκη για μένα” είπε ο 39χρονος Ελβετός που σημείωσε την 10η νίκη του σε 23 παιχνίδια με αντίπαλο τον Sir Andy (10-13).

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά και διατηρούν εξαιρετική σχέση, κάτι που φάνηκε και στην πολύ θερμή αγκαλιά που αντάλλαξαν στο φιλέ, μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα.

A beautiful moment shared between two legends of the game @stanwawrinka @andy_murray #RolandGarros@rolandgarros

pic.twitter.com/SzuNniqwl4

Tennis TV (@TennisTV) May 26, 2024

“Ήταν πολύ συγκινητικό. Έχουμε έρθει πιο κοντά τώρα στο τέλος και έχουμε παίξει πολλές φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Πολλά συναισθήματα. Ήταν απίστευτο που έπαιξα στο Chatrier σε βραδινό session, κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Ο Άντι είναι σπουδαίος τύπος, απίστευτος παίκτης και μεγάλος μαχητής. Τρέφουμε πολύ σεβασμό ο ένας για τον άλλον” είπε ο Βαβρίνκα.

 ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Βαβρίνκα: “Το καλύτερό μου ματς στη χρονιά” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα