Roland Garros: Ο Βαβρίνκα κυριάρχησε στο ντέρμπι με τον Μάρεϊ (vids)

Ο Σταν Βαβρίνκα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην πολυαναμενόμενη αναμέτρηση με τον Άντι Μάρεϊ στο πρώτο βραδινό session στο Philippe Chatrier, με τον Ελβετό να επικρατεί με 6-4, 6-4, 6-2 μετά απο 2 ώρες και 19 λεπτά.



Ο Βαβρίνκα εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός και πιο ουσιαστικός από τον Μάρεϊ, ο οποίος έδειξε να μην έχει ακόμα συνηθίσει την νέα του ρακέτα (Yonex), καθώς αρκετές

ήταν οι φορές που δεν μπορούσε να ελέγξει τα χτυπήματα του. 

Ο Ελβετός και Νο97 του κόσμου, πέρασε το 54% των πρώτων service, κερδίζοντας το 79% των πόντων (38/48) και 56% δύο δεύτερο (23/41), έσβησε και τα 2 break-points του Μάρεϊ, ενώ από την πλευρά του εκκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 10 ευκαιρίες για break. 

Το πρώτο από τα 4 ήρθε με το “καλησπέρα” στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με hold στη συνέχεια έδωσε στον Βαβρίνκα προβάδισμα με 2-0. Στη συνέχεια ο Ελβετός έσβησε τα δύο (μοναδικά) break-points του Μάρεϊ (3-1) και λίγο αργότερα έκλεισε εύκολα το 1ο set με 6-4. 



Γρήγορο break και στο 2ο set για τον Βαβρίνκα που προηγήθηκε με 2-1 και 3-1 και χωρίς να απειληθεί καθόλου από τη θέση του service έκανε το 2-0 παίρνοντας πλέον σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. 



Με τον Μάρεϊ να μην μπορεί να βρει λύσεις για να απειλήσει, αλλά και να μην έχει ρυθμό στο δικό του service, ο Βαβρίνκα με 2 breaks και άλλα τόσα holds έφτασε στο 4-0 στο 3ο set αγκαλιάζοντας την πρόκριση την οποία σφράγισε λίγο αργότερα με ένα ακόμα εύκολο service-game. 

Στον επόμενο γύρο ο 39χρονος Ελβετός θα παίξει είτε με τον Κάμερον Νόρι, είτε με τον Πάβελ Κότοφ που αγωνίζονται τη Δευτέρα. 

 ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Ο Βαβρίνκα κυριάρχησε στο ντέρμπι με τον Μάρεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα