Αγριεμένη Σαράποβα! – VIDEO

16:56 7/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Με δύο back to back εξαιρετικές εμφανίσεις, η Μαρία Σαράποβα βρίσκεται στον γύρο των “16” της Premier διοργάνωσης στη Μαδρίτη, εκεί όπου ελπίζει να αρχίσει η δική της αντεπίθεση μέσα σε ένα προβληματικό 2018.

Αν μη τι άλλο, βγάζει σφυγμό ενώ και το παιχνίδι της δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του.

Η Μαρία Σαράποβα, μετά τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, απέκλεισε ακόμα μία Ρουμάνα τενίστρια, την Ιρίνα Μπέγκου με 7-5, 6-1 κάτι που έφερε την ευχάριστη είδηση της τιτανομαχίας με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς στον επόμενο γύρο!

Αν εξαιρέσει κανείς τα πολλά διπλά λάθη της Ρωσίδας (επτά το σύνολο),

το παιχνίδι της Μάσα ήταν πολύ καλό, ειδικά οι επιστροφές της που έρχονταν…πύραυλοι πάνω στην Μπέγκου.

Στο πρώτο σετ, η αντίσταση της Ρουμάνας ήταν σθεναρή μιας και προηγήθηκε με break από νωρίς, εκμεταλλευόμενη ένα μουδιασμένο ξεκίνημα της Σαράποβα αλλά η Μάσα ανέβασε ρυθμό, έσβησε το break και χτύπησε ακόμα μια φορά στο τέλος του σετ παίροντας το ψυχολογικό προβάδισμα του 1-0.

Παρά το γεγονός ότι η Μπέγκου αιφνιδίασε εκ νέου τη Σαράποβα με break και στην αρχή του δεύτερου σετ, η Σαράποβα έτρεξε ένα απίστευτο σερί δεκατεσσάρων κερδισμένων πόντων και έξι επιτυχών game για να κλείσει φοβερά το ματς, ό,τι ακριβώς ήθελε ενόψει της μεγάλης μάχης με την Κίκι Μλαντένοβιτς που ακολουθεί.

Πολύ πιο δύσκολο έργο είχε η 24χρονη Γαλλίδα που συνάντησε την πολύ σθεναρή αντίσταση της Σουάι Ζανγκ, την οποία όμως κατάφερε να κερδίσει με 6-4, 4-6, 6-3 για να κλείσει το ραντεβού με τη Μάσα.

Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, η Μλαντένοβιτς είχε όμορφη ποικιλία στο παιχνίδι της και εξαιρετικό σερβίς ειδικά στο πρώτο και στο τρίτο σετ και αναμένεται…σφαγή στο ντέρμπι με τη Σαράποβα!

Και η Καρολίν Γκαρσιά προκρίθηκε στον τρίτο γύρο μετά από νίκη επί της Πέτρα Μάρτιτς.

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Καρολίν Βοζνιάκι που έμεινε με break πίσω από την Ασλεϊ Μπάρτι στο τρίτο σετ πριν καταφέρει να ξεγλιστρήσει από έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο με 6-2, 4-6, 6-4.

Μετά τη νίκη επί της Μαρίας Σάκκαρη, η Κίκι Μπέρτενς συνέχισε εντυπωσιακά κερδίζοντας άνετα την Αναστασία Σεβάστοβα με 6-1, 6-4.

Δευτέρα, 7/5: 2ος γύρος Madrid Open
9-Stephens (USA) beat Stosur (AUS) 6-1 6-3
6-Pliskova (CZE) beat Azarenka (BLR) 6-2 1-6 7-5
Garcia (France) beat Martic (Croatia) 6-3 7-5
Sharapova (Russia) beat Begu (Romania) 7-5 6-1
Mladenovic (France) beat Zhang (China) 6-4 4-6 6-3
Wozniacki (Denmark) beat Barty (Australia) 6-2 4-6 6-4
Bertens (Netherlands) beat Sevastova (Latvia) 6-1 6-4
Stephens (USA) beat Stosur (Australia) 6-1 6-3
Goerges (Germany) beat Arruabarena (Spain) 2-6 6-4 6-2

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγριεμένη Σαράποβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα