Δεν γυρίζει! Γύρισε

Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει για την ΑΕΚ! Όμορφη, εκκωφαντική,ξεσηκωτική ατμόσφαιρα! Δίπλα οι αντίπαλοι, φώναζαν χειροκροτούσαν και φορούσαντα διακριτικά των υπόλοιπων φιναλίστ. Όλα αυτά στην Ελλάδα... Στο τέλος πάλιΕλλάδα! Μπήκαν μέσα και χάλασαν το γλέντι των παικτών που μάτωσαν να πάρουναυτή την ευρωπαϊκή κούπα. Λες κι αν γινόταν μέχρι το τέλος σωστά κάτι θαπαθαίναμε σαν έθνος.

Η διοργάνωση ήταν άρτια από κάθε άποψη. Η οικοδέσποινα ΑΕΚ,τα

είχε ετοιμάσει όλα με κάθε λεπτομέρεια. Το ΟΑΚΑ έλαμπε και σε αυτό έβαλε τοχέρι της και η FIBA με τα φώτα και τις μαγευτικές της οθόνες.

Αγωνιστικά μια ομάδα γεννημένη να μάχεται και να αντιδρά σταδύσκολα. Πριν από μερικές μέρες έχασε στην έδρα της από τον Προμηθέα και στοντελικό έβαλε 100 στη Μονακό με την άμυνα των 67 πόντων.

Οι Έλληνες παίκτες απορροφημένοι και δοσμένοι 100% στονστόχο, έκαναν Έλληνες στη νοοτροπία και τους Αμερικάνους της ομάδας. Ο Σάκοταστον πάγκο ψύχραιμος, αλλά κυρίως έτοιμος. Η ΑΕΚ πλέον μετά την κατάκτηση τουΚυπέλλου Ελλάδας έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο και δεδομένα πλέον επέστρεψε. Ανκοιτούσε κάποιος τα μάτια του Μάκη Αγγελόπουλου τη στιγμή του αγώνα, θακαταλάβαινε γιατί αυτή η ομάδα προοδεύει, συνεχίζει, κατακτά.

Μπράβο ΑΕΚ καλώς επέστρεψες στα πολλά και στα αστραφτερά.

ΥΓ Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να χαλάνε την απονομή κάτιτύποι που όλο το χρόνο δεν είχαν πατήσει σε μισό παιχνίδι της ΑΕΚ στο μπάσκετ.Κι αυτοί που κρύωναν όλο το χειμώνα στο άδειο ΟΑΚΑ να μην μπορούν να δουν τηνΈνωση να πανηγυρίζει όπως της πρέπει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.


Keywords
Τυχαία Θέματα