Γ.Ντιμιτρόφ: “Βρίσκομαι στο σωστό δρόμο” – VIDEO

13:35 7/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έχει ξεκινήσει καλά την χωμάτινη περίοδο και ετοιμάζεται για ακόμη μια καλή πορεία στο Mutua Madrid Open αυτής της εβδομάδας. Ο Βούλγαρος λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του στην διοργάνωση, τόνισε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο…

Μετράει ήδη έναν τελικό και έναν προημιτελικό στις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί στην χωμάτινη περίοδο. Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του στην κόκκινη επιφάνεια και ετοιμάζεται για το Mutua Madrid Open.

Ο Βούλγαρος, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έχει αρκετά δύσκολη κλήρωση στο Masters της Μαδρίτης,

όμως θα προσπαθήσει να τα βγάλει πέρα και να πραγματοποιήσει ακόμη μια καλή πορεία φέτος στο χώμα.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν το ντεμπούτο του κόντρα στον Μίλος Ράονιτς στον 2ο γύρο της διοργάνωσης στην Ισπανία, επισήμανε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο αυτήν την περίοδο και θέλει να συνεχίσει να κερδίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο “Ντίμι”:

“Νομίζω πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο στην χωμάτινη αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσω καλά στο Μόντε Κάρλο, όπως κι έκανα. Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν αλλάζεις επιφάνεια, στα πρώτα ματς μου δεν αισθάνθηκα όσο καλός όσο ήθελα να είμαι, αλλά κατάφερα να κερδίσω πράγματα μέσα από αυτά.

Έχουν μείνει μόλις τρία με τέσσερα τουρνουά στην clay court season και θέλω να συνεχίσω να κερδίζω, στόχος μου είναι να τα πάω καλύτερα από ότι πέρσι. Είναι τόσο απλό για εμένα. Πιστεύω πως είμαι σε καλό δρόμο αυτήν την στιγμή και θέλω να ελπίζω πως θα ξεκινήσω καλά και στην Μαδρίτη και θα κάνω τελικά μια καλή πορεία και εδώ.

Είναι περίεργο το μέρος εδώ, διότι είμαστε 700 μέτρα κάτω από την θάλασσα και όποιος έρχεται για να παίξει, πρέπει να είναι υπομονετικός, να τα βρει με τον εαυτό του και να βρει τον κατάλληλο ρυθμό εξ’ αρχής.

Πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου εδώ, η μπάλα επίσης πηγαίνει πιο γρήγορα από άλλα γήπεδα στο χώμα εξαιτίας αυτής της ατμόσφαιρας και το χώμα γλιστράει περισσότερο, οπότε και πρέπει να το προσέχεις παραπάνω. Είναι διαφορετικά, όμως μου αρέσει γιατί είναι πιο γρήγορο το παιχνίδι, είναι ξεχωριστό να είναι γρήγορο στο χώμα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γ.Ντιμιτρόφ: “Βρίσκομαι στο σωστό δρόμο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα