Ντελ Πότρο: “Είμαι σχεδόν στο 100% μου” – VIDEO

14:08 7/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, μετά από μια αποχή πέντε εβδομάδων από το τένις, επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην clay court season

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας της hard court season στην αρχή της χρονιάς, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του στο τένις μετά το Masters του Μαϊάμι στις ΗΠΑ, όταν κι έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος.

Ο “Πύργος του Ταντίλ” θα αγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά φέτος

στην χωμάτινη επιφάνεια και πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Mutua Madrid Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μπενετό-Ντζουμούρ στον 2ο γύρο, μίλησε στις κάμερες για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξαιρετική έναρξη της χρονιάς, έχω παίξει ήδη πάρα πολλά ματς και έχω το κίνητρο εννοείται να συνεχίσω να κερδίζω και παράλληλα να δω τώρα πως είναι το επίπεδό μου στην χωμάτινη επιφάνεια.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι το τουρνουά της Μαδρίτης, επειδή ο Ράφα κερίζει όλες τις διοργανώσεις στο χώμα, αλλά όπως και να έχει θα προσπαθήσω να κάνω καλή πορεία και να δω αν είμαι ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Είμαι σχεδόν 100% έτοιμος αυτήν την στιγμή, πέρασα όμορφες στιγμές στο Μπουένος Άιρες και στο Ταντίλ αυτές τις εβδομάδες, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, αλλά παράλληλα προπονήθηκα σκληρά για τα επικείμενα τουρνουά στο χώμα. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι το τένις ξανά και για αυτό ήρθα στην Μαδρίτη.

Δεν είναι σίγουρα το αγαπημένο κομμάτι της χρονιάς για εμένα, διότι προτιμώ να αγωνίζομαι σε hard courts, όμως όπως και να έχει ξέρω ότι αυτά τα τουρνουά είναι πολύ σημαντικά για το Tour και γενικότερα για την χρονιά, είναι ακόμη ένα Masters τουρνουά και βλέπω μπροστά ώστε να τα πάω καλά, διότι έχω καλές ελπίδες να “αναρριχηθώ” κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη.

Το ότι η Caja Magica είναι 700 μέτρα κάτω από την θάλασσα, είναι ένα πλεονέκτημα για εμένα, διότι αν και η επιφάνεια είναι αργή, αυτό βοηθάει η μπάλα να πηγαίνει πιο γρήγορα και κατ’ επέκταση να παίζουμε μικρότερα ράλι, αλλά δεν παύει να είναι χωμάτινο γήπεδο και είμαι έτοιμος να παίξω μεγάλα ράλι, μεγάλα ματς. Αισθάνομαι έτοιμος να παίξω όσο καλύτερα μπορώ.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντελ Πότρο: “Είμαι σχεδόν στο 100% μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα