Έτοιμος για Νόλε ο… τραυματίας Περ!

Ο Μπενουά Περ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη, πράγμα που δεν τον αφήνει να προπονείται τις τελευταίες δέκα ημέρες(!), παρόλα αυτά, την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 2ο γύρο του Miami Masters.

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει… Ο Μπενουά Περ είναι από τους πιο πολυσυζητημένους τενίστες του Tour και ακόμη μια δήλωση που έκανε, πρόκειται να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο του αθλήματος.

Όπως ο Γάλλος ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τη νίκη του επί του Μίσα

Ζβέρεβ στον 1ο γύρο του Miami Masters, δεν προπονείται εδώ και δέκα περίπου μέρες(!), λόγω προβλήματος τραυματισμού στην πλάτη!

Αυτό σημαίνει, πως αγωνίζεται στο πολύ σημαντικό τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όντας ανέτοιμος και… τραυματίας, πράγμα που δεν τον πτόησε όμως στο να αποκλείσει τον Γερμανό στον 1ο γύρο του θεσμού.

Τώρα, ο Μπενουά Περ δηλώνει έτοιμος για την “μάχη” του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαϊάμι, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση, μιας και από προχθές κόντρα στον Ζβέρεβ, ο Περ έδειξε πως δεν μπορεί ούτε καν να… τρέξει αρκετά στο court.

Το περίεργο είναι, πως κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του ενώ έπαιζε σε στυλ… προπόνησης. Μένει να δούμε αν θα είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ή αν ο Σέρβος κάνει άνετη πρεμιέρα στο Μαϊάμι την Παρασκευή, στο ματς που θα ξεκινήσει περίπου στις 20:30GRE.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έτοιμος για Νόλε ο… τραυματίας Περ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα