Άγαλμα στον Ράφαελ Ναδάλ

Εκτός από οροφή στο Philippe Chatrier, το 2020 θα υπάρχει και άγαλμα του Ράφαελ Ναδάλ στις εγκαταστάσεις του Γαλλικού Όπεν

Στο πλαίσιο των γενικότερων επεμβάσεων στις μικρές, ομολογουμένως, εγκαταστάσεις του Roland Garros, οι διοργανωτές έχουν πάρει την απόφαση να φτιάξουν ένα άγαλμα του Ράφαελ Ναδάλ που θα κοσμεί από το 2020 το φημισμένο Grand Slam!

Ο Ισπανός τενίστας, κατέκτησε φέτος τον 12ο τίτλο του στο Παρίσι, ένα

επίτευγμα που μπορεί να ξεπεράσει μόνο ο ίδιος ο Ναδάλ.

Σε μια σπάνια κίνηση για εν ενεργεία αθλητή, οι Γάλλοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Ναδάλ για το άγαλμα που θα του στήσουν σε κεντρικό σημείο των εγκαταστάσεων, παρόμοιο με αυτό της Γαλλίδας τενίστριας, Σουζάν Λενγκλεν που βρίσκεται έξω απ’το court Suzanne Lenglen.

Σύμφωνα με το welovetennis.fr, ο Ναδάλ θα ήθελε το άγαλμα να απεικονίζει τον ίδιον να σηκώνει το τρόπαιο, ωστόσο συμφώνησε με τους Γάλλους να είναι μια πιο action έκδοσή του, χτυπώντας το μπαλάκι με το διάσημο forehand του.

Το 2020 θα είναι και η χρονιά όπου το Γαλλικό Όπεν θα αποκτήσει οροφή, στο κεντρικό court Philippe Chatrier και θα επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων υπό βροχή αλλά και το βράδυ με φώτα.

The post Άγαλμα στον Ράφαελ Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα