Wimbledon: Στο ρελαντί η Σαμπαλένκα μπήκε στα προημιτελικά

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Wimbledon «σφράγισε» η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία επικράτησε της Κατερίνα Αλεξαντρόβα με 6-4, 6-0. Η κάτοχος του φετινού Australian Open, έχοντας πολύ καλό σερβίς, δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε

σταθερά για τις δύο αθλήτριες. Καμία δεν έπαιρνε ρίσκο, έχοντας στόχο τη διατήρηση του service game. Αμφότερες κράτησαν τα σερβίς τους, αν και η Σαμπαλένκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα από τα δύο break points που είχε στο 8ο game. To σετ, οδηγήθηκε στο 10ο game, με την αθλήτρια από την Λευκορωσία να προηγείται με 5-4. Σε εκείνο το σημείο, η Νο.2 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης έχασε τρία set points με την Αλεξαντρόβα να επιστρέφει από το 0-40, όμως στη συνέχεια με δύο σερί πόντους έκλεισε το σετ.

Τα πράγματα στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικά. Η Αρίνα Σαμπαλένκα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Αλεξαντρόβα να ονειρεύεται πιθανή ανατροπή. Με τρία πετυχημένα service games και ισάριθμα breaks η 25χρονης τενίστρια έκανε το 6-0 και κέρδισε το παιχνίδι με το τελικό 2-0 σετ.

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Στο ρελαντί η Σαμπαλένκα μπήκε στα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα