Wimbledon: Ξεκούραστο εισιτήριο για την 8άδα ο Μεντβέντεφ

Ξεκούραστη πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, απέναντι στον Γίρι Λεχέτσκα, χωρίς να τελειώσει η αναμέτρηση. Ο Ρώσος, αν και βρέθηκε να κερδίζει 6-4, 6-4, είδε τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει λόγω ενός τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

A sad way to finish…

An injury has forced Jiri Lehecka to retire against Daniil Medvedev #Wimbledon pic.twitter.com/1xieJEicHn

Wimbledon (@Wimbledon) July 10, 2023

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι… Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση έκανε το break και αμέσως μετά πήρε δύο game διαφορά (2-0). Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά αργός, γεγονός που βοήθησε πολύ το Νο3 του ταμπλό και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κάνει άλλο break στο 10 game του σετ «καθάρισε» με love service game ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα.

Στην επανάληψη ο Ρώσος προσπάθησε να κάνει την ίδια αρχή, βέβαια ο Λεχέτσκα με νύχια και με δόντια κατάφερε να μην κάνει πάλι τα ίδια λάθη. Ο ίδιος, ωστόσο, έχασε εύκολο το επόμενο game (1-1) και δέχτηκε στο τρίτο το break βλέποντας ξανά τον αντίπαλό του με δύο games προβάδισμα (3-1).

Σε εκείνο το σημείο ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, καθώς θεατής που βρισκόταν στις κερκίδες δεν αισθάνθηκε καλά, δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες από του γιατρούς του κορτ.

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης και τους δεύτερου σετ, οι δύο αθλητές διατήρησαν τα σερβίς του κάνοντας το σκορ 4-2, με τον Λεχέτσκα να μην πατάει καλά στο κορτ. Αυτό επηρέασε την εξέλιξη του σετ, με τον Τσέχο να δέχεται break και στη συνέχεια να χάνει με… κάτω τα χέρια το δεύτερο σετ.

Στην ανάπαυλα ανάμεσα σε δεύτερο και τρίτο σετ, ο Λεχέτσκα δέχθηκε ιατρική βοήθεια στο σημείο που πονούσε, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο Τσέχος δήλωσε παραίτηση, με τον Μεντβέντεφ να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Τσιτσιπά ή Γιούμπανκς.

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Ξεκούραστο εισιτήριο για την 8άδα ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα