Valencia Open: Νέος τίτλος για Ντι Νένο και Στούπατσουκ! (vid)

Ήταν να μην πάρουν φόρα! Οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ κατέκτησαν το τρόπαιο στο Valencia Open της Ισπανίας, φτάνοντας έτσι τους τρεις σερί τίτλους στο World Padel Tour και συνολικά τους τέσσερις εντός του 2023. Οι δύο Αργεντινοί τα κατάφεραν μάλιστα σχετικά εύκολα στον τελικό, καθώς επιβλήθηκαν με 6-3, 6-3 των Αλεχάνδρο Γκαλάν και Γιόν Σανθ.

Στον αντίποδα, για τους δύο Ισπανούς αυτό ήταν το φινάλε της… έκτακτης συνεργασίας τους, μιας και ο

Σανθ είχε κληθεί από τον Γκαλάν για να καλύψει το κενό του τραυματία Χουάν Λεμπρόν, ο οποίος όμως επιστρέφει τώρα στη δράση. Σημειώνεται πως για τον Γκαλάν αυτός ήταν ο τέταρτος φετινός τελικός στο Τουρ (Abu Dhabi Padel Master, Chile Open και Vigo Open οι προηγούμενοι), δίχως να έχει καταφέρει ακόμη να πάρει κάποιον τίτλο.

Στις γυναίκες, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του φαβορί κατακτώντας τον τίτλο του Valencia Open. Οι δύο Ισπανίδες, Νο1 στην κατάταξη του Τουρ, επικράτησαν στον τελικό των Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα με 6-3, 6-1 φτάνοντας στον εκπληκτικό αριθμό των εννέα τροπαίων εντός του 2023.

Από την άλλη, οι Τριάι και Ορτέγκα, που αποτελούν επίσης ένα… έκτακτο δίδυμο με την Ορτέγκα να καλύπτει το κενό της υπό ανάρρωση Αλεχάνδρα Σαλαζάρ, έφτασαν για δεύτερη φορά ως ομάδα μαζί σε τελικό τουρνουά (Valladolid Master το προηγούμενο) αποτυγχάνοντας όμως ξανά να κατακτήσουν το τρόπαιο.

The post Valencia Open: Νέος τίτλος για Ντι Νένο και Στούπατσουκ! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα