Wimbledon: “Λύγισε” την Αντρέεβα η Κις και προκρίθηκε (vid)

Κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει την ανερχόμενη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα, η Μάντισον Κις με 3-6, 7-6(4), 6-2, μετά από δύο ώρες και 4 λεπτά αγώνα, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Wimbledon.

Η 28χρονη Αμερικανίδα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, να μείνει στο παιχνίδι μετά από δύο επιτυχημένα service game στο 2ο set, και να στείλει

το ματς στο decider μετά από TB, ανακτώντας πλήρως το μομέντουμ εκεί.

Αυτή θα είναι η 2η φορά που η Κις θα βρεθεί στην τελική 8άδα του Βρετανικού Slam, και εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, με στόχο να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά.

Όσον αφορά την 16χρονη Αντρέεβα, συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις σε ένα ακόμα Major, μιας και στο Παρίσι είχε φτάσει ως τον 4ο γύρο, και πλέον στο US Open δε θα χρειαστεί να παίξει στα προημιτελικά, μιας και θα δει τεράστια άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη από την επόμενη εβδομάδα (ίσως να βρεθεί εντός του Top-70).

Keys comeback complete.@Madison_Keys beats Mirra Andreeva 3-6, 7-6(4), 6-2 to return to the quarter-finals for the first time since 2015#Wimbledon pic.twitter.com/qBzyNsbIB8

Wimbledon (@Wimbledon) July 10, 2023

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: “Λύγισε” την Αντρέεβα η Κις και προκρίθηκε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα