Ίσνερ για Φέντερερ: “Είναι το κάτι άλλο”

10:25 1/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ένα πραγματικό τοίχος βρήκε απέναντί του ο Τζον Ίσνερ κάθε φορά που εκτελούσε τα πανίσχυρα σερβίς του

Απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να χαρίσει έναν πιο ανταγωνιστικό και διασκεδαστικό αγώνα στους συμπατριώτες του, τόσο λόγω του τραυματισμού του όσο και για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις απέναντι στον ολοκληρωμένο παιχνίδι του Φέντερερ, εμφανίστηκε ο Τζον Ίσνερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό.

Ο 33χρονος Αμερικανός, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μαϊάμι και δέχθηκε τέσσερα breaks απ’τον Φέντερερ

στον τελικό, τρία εκ των οποίων στο εναρκτήριο σετ για το τελικό 6-1, 6-4.

Μιλώντας για την ικανότητα του Ρότζερ Φέντερερ στις επιστροφές, ο Ίσνερ χαρακτήρισε “το κάτι άλλο” τον Ελβετό μαέστρο.

“Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που χειρίζονται καλά το σερβίς του. Ο Ρότζερ το κάνει λίγο διαφορετικά. Απλά το μπλοκάρει. Ο Νόβακ το επιστρέφει με δύναμη πίσω και δεν το μπλοκάρει τόσο πολύ. Σήμερα ο Ρότζερ καθόταν μέσα στο court και αντιδρούσε πολύ καλά και πολύ γρήγορα στο σερβίς μου. Είναι το κάτι άλλο”

“Επέστρεφε πολλές μπάλες πίσω, μπλοκάροντας τα σερβίς μου. Δεν έκανα κάποιο φοβερό service game αλλά με έκανε να το πληρώσω αυτό. Ήξερα ότι θα παίξει καλά σήμερα. Στο 1ο σετ σαν να μην βρισκόμουν στο γήπεδο” είπε χαρακτηριστικά ο Ίσνερ και μίλησε για τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι.

“Ο Ρότζερ ήταν πολύ καλός και ο τραυματισμός δεν έπαιξε ρόλο. Άλλωστε στα πρώτα πέντε games ήμουν μια χαρά. Τίποτα δεν με ενοχλούσε. Μετά είχα αυτόν τον περίεργο πόνο ψηλά στο πόδι μου. Θα δούμε τι είναι. Ελπίζω να μην είναι τίποτα”

“Είναι απαίσιο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε τόσο υπέροχο κοινό, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και να σε πονάει το πόδι. Όχι ότι θα κέρδιζα το παιχνίδι αλλά ίσως θα μπορούσα να κάνω το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό”

Η απώλεια βαθμών του Ίσνερ στο Μαίάμι, θα του στοιχίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Νο10 της ATP.

The post Ίσνερ για Φέντερερ: “Είναι το κάτι άλλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα