Wild Card στο κορίτσι θαύμα

Η Μάρτα Κόστιουκ, η 16χρονη Ουκρανή που τρέλανε άπαντες με την πορεία της στο Αυστραλιανό Όπεν στην αρχή της χρονιάς, δέχθηκε την Wild Card που της πρόσφεραν οι διοργανωτές του Mallorca Open και θα δώσει το παρών στο κυρίως ταμπλό του δυνατού τουρνουά στο γρασίδι, την ερχόμενη εβδομάδα…

Η 16χρονη, είναι η νεαρότερη τενίστρια που είναι τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, όντας στο Νο133 του κόσμου. Φέτος, κάνει το μεγάλο “ξεπέταγμά” της στο γυναικείο Tour και δίνει σε όλους να καταλάβουν,

ότι θα είναι από τα Top ονόματα στο άθλημα τα επόμενα χρόνια.

Τον Γενάρη έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, προερχόμενη μάλιστα από τα προκριματικά. Πάντως, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, μιας και μετράει πέντε ήττες σε έξι αγώνες.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι στις νίκες, σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο γρασίδι, της δίνουν οι διοργανωτές του Mallorca Open.

Η Μάρτα Κόστιουκ αποδέχθηκε την Wild Card για το main draw του θεσμού και θα δώσει το παρών στον θεσμό για πρώτη φορά στην καριέρα της, μιας και πέρσι, είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο των προκριματικών, από την Άννα Καλίνσκαγια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το τουρνουά στο γρασίδι της Ισπανίας, θα είναι και το παρθενικό της νεαρής σε επίπεδο WTA, σε αυτήν την επιφάνεια.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Wild Card στο κορίτσι θαύμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα