Μια ακόμα προσπάθεια για Μολέντο

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από την Ιντερνασιονάλ, τις προσεχείς ημέρες. Αφορμή στάθηκε η επιστροφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην Ελλάδα, όπου θα περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών και παράλληλα θα έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό, για ορισμένες οφειλές των «πράσινων». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν από την πλευρά τους να εκμεταλλευτούν το
γεγονός πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα προσπαθήσουν να έχουν επαφή μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα τους στο λιμάνι.

Μέχρι στιγμής, η Ιντερνασιονάλ είναι αυτή που κρατάει σκληρή στάση στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς αξιώνει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου αμυντικού, καθώς θα πρέπει να δώσει τα δυο από αυτά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει υπογράψει ρήτρα για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, για λογαριασμό άλλης ομάδας. Παράλληλα, οι Βραζιλιάνοι ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης υπολογίζεται ως βασικός και πως δε σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα