Η κυριαρχία του Ράφα είναι μοναδική!

14:11 2/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Κάρλος Μόγια αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη, για τα τενιστικά δεδομένα, κυριαρχία του Ράφαελ Ναδάλ στις χωμάτινες επιφάνειες χαρακτηρίζοντάς τη μοναδική

Πρώην Νο1 του κόσμου και πρωταθλητής σε Grand Slam, ο Κάρλος Μόγια γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι για πολλά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και να έχεις συνέπεια και σταθερότητα σε μεγάλες επιτυχίες.

Μετά την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου τίτλου του Ναδάλ στη Βαρκελώνη, ο συμπατριώτης και βασικός προπονητής του Ράφα, μίλησε γι’αυτή την απίστευτη

κυριαρχία του αριστερόχειρα από τη Μαγιόρκα, εκφράζοντας το θαυμασμό και την εκτίμησή του…

“Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά τη δυσκολία να διαχειριστείς κάτι τέτοιο. Έζησα 15 χρόνια στο tour και ποτέ δεν υπήρχε τέτοια κυριαρχία σε μια επιφάνεια. Το να κερδίσεις ένα τουρνουά 11 φορές όπως αυτό της Βαρκελώνης και ειδικά αυτό του Μοντε Κάρλο, είναι κάτι το εντυπωσιακό.

“Όταν μπήκα στο tour, όλοι μιλούσαν για παίκτες που είχαν κερδίσει το ίδιο τουρνουά 5, 6 φορές όπως ο Μποργκ και ήταν κάτι το εκπληκτικό. “πως γίνεται αυτό;” αναρωτιόμασταν. Τώρα ο Ράφα έχει κερδίσει 11 φορές δύο τουρνουά!”

“Είναι ρίσκο να πεις ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό, όμως είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει…”

The post Η κυριαρχία του Ράφα είναι μοναδική! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα