Mar Del Plata P1: Έκλεισαν οι… τιτανομαχίες του τελικού! (vid)

Σε μία από τις συναρπαστικότερες ημέρες ολόκληρης της σεζόν εξελίχθηκε αυτή των ημιτελικών στο Mar Del Plata P1 της Αργεντινής. Έπειτα από τέσσερις σπουδαίες μάχες σε άνδρες και γυναίκες, τα φαβορί πήραν τα εισιτήρια για τους δύο μεγάλους τελικούς, εξασφαλίζοντας έτσι… συγκρούσεις τιτάνων στο 8ο τουρνουά της χρονιάς στο Premier Padel.

Στους άνδρες, οι Φεντερίκο Τσινγκότο και Αλεχάνδρο Γκαλάν απέδειξαν για άλλη μία φορά πως ήρθαν για να πρωταγωνιστήσουν, νικώντας με 6-3, 6-3 τους

Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ. Έτσι, το Νο2 δίδυμο του κόσμου εξασφάλισε την πέμπτη συμμετοχή του σε τελικό, σε ισάριθμα τουρνουά συνεργασίας του Αργεντινού με τον Ισπανό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Αντιθέτως, πολύ πιο σκληρό αγώνα χρειάστηκε να δώσουν οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια για να υπερβούν το εμπόδιο των Χάβι Γκαρίδο και Μιγκέλ Γιάνγκουας. Το Νο1 δίδυμο του κόσμου εν τέλει επιβίωσε έπειτα από μία μάχη σχεδόν δυόμιση ωρών, επικρατώντας με 6-3-, 6-7(5), 6-2.

Αυτό θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο τουρνουά που οι Κοέγιο/Τάπια θα αναμετρηθούν με τους Τσινγκότο/Γκαλάν. Από τα τέσσερα προηγούμενα, οι τρεις μάχες ήταν πάλι σε τελικό, ενώ στο Sevilla P2 οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στα ημιτελικά. Στο σύνολο των τεσσάρων αυτών ματς οι νίκες είναι μοιρασμένες δύο-δύο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Στα ημιτελικά των γυναικών, οι Νο2 Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ με τις Νο3 Κλαούντια Φερνάντεθ και Γκέμα Τριάι πρόσφεραν μακράν την εντυπωσιακότερη παράσταση της εβδομάδας. Σε ένα τρομερής ποιότητας και δυναμικής παιχνίδι, η Αργεντινή με την Ισπανίδα πήραν τη νίκη με 6-3, 6-7(6), 7-5, έπειτα από 3 ώρες και 28 λεπτά στο κορτ.

Με αυτόν τον τρόπο οι Μπρέα/Γκονθάλεθ πιστοποίησαν ξανά την εντυπωσιακή αγωνιστική τους κατάσταση, φτάνοντας για πέμπτο σερί τουρνουά σε τελικό, όπου και θα διεκδικήσουν έναν επίσης πέμπτο σερί τίτλο. Η τελευταία ήττα του Νο2 στον κόσμο διδύμου ήταν στο Acapulco P1 πριν δύο μήνες (23/03), στην ημιτελική φάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Αντίπαλές τους στον τελικό της Μαρ Ντελ Πλάτα θα είναι οι Νο1 στον κόσμο Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ. Οι δύο Ισπανίδες πραγματοποίησαν μία πειστική εμφάνιση και επικράτησαν με 6-2, 6-3 των Αντρέα Ουστέρο και Αλεχάνδρα Αλόνσο, φτάνοντας για τέταρτη φορά φέτος σε τελικό τουρνουά.

Πλέον, το ζητούμενο για τις Χοσεμαρία/Σάντσεθ είναι η επιστροφή στους τίτλους έπειτα από δυόμιση μήνες. Οι Ισπανίδες είχαν μπει δυναμικά στη σεζόν, κατακτώντας τα δύο πρώτα τουρνουά (Riyadh P1, Qatar Major), έκτοτε όμως διανύουν μία παρατεταμένη περίοδο… χαμηλών πτήσεων.

Την επιστροφή σε τίτλους για πρώτη φορά από τις αρχές Μαρτίου αναζητούν οι Χοσεμαρία/Σάντσεθ.

Ο τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 (ώρα Ελλάδος) το βράδυ της Κυριακής, ενώ αμέσως μετά στο ίδιο κορτ θα ακολουθήσει ο τελικός των ανδρών. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των ημιτελικών:

The post Mar Del Plata P1: Έκλεισαν οι… τιτανομαχίες του τελικού! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mar Del Plata P1, Έκλεισαν …,Mar Del Plata P1, ekleisan …