Phoenix: Συνεχίζει στα προκριματικά ο Κοβάτσεβιτς

Αν και βρέθηκε πίσω με set και break ο Αμερικανός Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς έκανε την ανατροπή και συνεχίζει στα προκριματικά του Arizona Tennis Classic.

Ο 24χρονος πήρε τη δύσκολη νίκη με 6-7(12) 7-6(6) και 6-2 απέναντι στο Γάλλο Ζοφρί Μπλανκανό σε ένα ματς που είχε διάρκεια τριών ωρών και δέκα λεπτών. Στο tie-break του πρώτου σετ,

ο Μπλανκανό, νούμερο 155 στην παγκόσμια κατάταξη, «έσδβησε» δύο set points του Κοβάτσεβιτς προτού αξιοποιήσει το όγδοο δικό του.

Στην συνέχεια ο Γάλλος σέρβιρε για τη νίκη στο 5-4 του δεύτερου σετ ωστόσο ο Κοβάτσεβιτς ανέβασε το επίπεδό του για να φτάσει τελικά στην ανατροπή και στο δεύτερο προκριματικό γύρο του τουρνουά ATP Challenger Tour.

Επόμενος αντίπαλος για τον νούμερο 107 κόσμου θα είναι ο συμπατριώτης του Μπιορν Φρατάντζελο με το νικητή να εξασφαλίζει την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό, το οποίο περιλαμβάνει τους Ματέο Μπερετίνι, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Ρισάρ Γκασκέ και Γκαέλ Μονφίς. Ο Φρατάντζελο, που νωρίτερα μέσα στο μήνα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Μάντισον Κις, νίκησε τον Ελίας Ίμερ με 6-4 7-6(6).

Σε άλλα ματς των προκριματικών, ο Αυστραλός Ρίνκι Χιτζικάτα αξιοποιώντας τα επτά από τα εννέα break points που είχε νίκησε τον Μίτσελ Κρούγκερ με 6-3 6-3. Ο 22χρονος θα αντιμετωπίσει τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ ο οποίος με την σειρά του επιβλήθηκε του Έντσο Κουακό με 6-4 6-3.

Κάτοχος τίτλου στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά από το 2015, ο Γάλλος Μπενουά Περ αποκλείστηκε από τον Ελβετό Λεάντρο Ρίντι με 6-4 6-1 ενώ ο Ιταλός Ματία Μπελούτσι επιβλήθηκε στα τρία sets με 6-3 3-6 6-1 του Αμερικανικού wild card Μέρφι Κασόνε.

The post Phoenix: Συνεχίζει στα προκριματικά ο Κοβάτσεβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα