Paris Masters: Ξεκίνημα για Αλκαράθ – Πρεμιέρα με διπλό για Τζόκοβιτς

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του κυρίως ταμπλό στο Rolex Paris Masters έχει τα πάντα! Περιλαμβάνει την πρεμιέρα του Κάρλος Αλκαράθ που επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του και την απόσυρσή του από το τουρνουά της Βασιλείας, τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο διπλό παρέα με τον συμπατριώτη του και πιθανό πρώτο του αντίπαλο στο μονό,  Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, μεγάλες αναμετρήσεις, αλλά και το παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει

ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά την ερχόμενη Τετάρτη. 

Την αυλαία στο πρόγραμμα της Τρίτης στο κεντρικό court θα την ανοίξει (12:00 GR) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον πάντα επικίνδυνο Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στα Finals. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Γάλλου, Άρθουρ Φις με τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ, ενώ αμέσως μετά έχουμε το ματς του Γάλλου Ούγκο Αμπέρ κόντρα στον Αμερικανό, Μάρκος Γκιρόν σε μια επανάληψη του αγώνα της περασμένης εβδομάδας στη Βασιλεία (φάση “32”) που είχε νικητή τον Γάλλο. 

Στο 4ο παιχνίδι του κεντρικού court έχουμε την πρεμιέρα του Γκαέλ Μονφίς απέναντι στον Αργεντινό Φραντσίσκο Σερούντολο, ενώ περίπου στις 20:30 GR θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν για τον 2ο γύρο, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ημιφιναλίστ της Βιέννης, Αντρέι Ρούμπλεφ που θα αντιμετωπίσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα. 

Στο πρώτο παιχνίδι του court 1 (12:00 GR), ο Ντούσαν Λάγιοβιτς θα παίξει με τον Μπενζαμά Μπονζί, ενώ θα ακολουθήσει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Σεμπάστιαν Κόρντα με τον φιναλίστ της Βασιλείας, Χούμπερτ Χουρκάτς με τους δύο παίκτες να βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι μετά από τον ημιτελικό στο 1000άρι της Σαγκάη. 

Στη συνέχεια στο court 1 θα μπει ο πρωταθλητής της Βασιλείας της περασμένης εβδομάδας, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ που θα παίξει κόντρα στον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ με τον νικητή να αγωνίζεται στον 2ο γύρο απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του court 1 θα ακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο με τον Τάλον Χρίκσπουρ να αντιμετωπίζει τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, τον Κάρεν Χατσάνοφ τον Λάσλο Τζέρε, ενώ στο παιχνίδι που θα κλείσει το πρόγραμμα ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ θα παίξει κόντρα στον Νίκολας Τζάρι. 

Στο court 2 σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 15:00 GR ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσουν τους Σταν Βαβρίνκα και Γιάνικ Σίνερ, για τον 1ο γύρο στα διπλά, με αστερίσκο τη συμμετοχή του Ελβετού, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Ξεκίνημα για Αλκαράθ – Πρεμιέρα με διπλό για Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα