Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε στο νήμα τον κολλητό του αλλά αυτός του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα

08:50 31/10/2023 - Πηγή: Contra

Το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη έλαβε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξαργυρώνοντας την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε με τις φανέλες της Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός κατάφερε να βγει νικητής απέναντι σε άλλα μεγάλα ταλέντα με το μεγαλύτερο εξ αυτών να είναι για χρόνια κολλητός και συγκάτοικός του.

Ο λόγος για τον Τζαμάλ Μουσιάλα ο οποίος μετά από την στέψη του Μπέλιγχαμ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Άγγλο σταρ της Ρεάλ λέγοντας, μεταξύ

άλλων, πως είναι πολύ συγκινητικό που πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί στο δωμάτιο στις μικρότερες εθνικές της Αγγλίας και τώρα ο ένας παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλος στη Μπάγερν Μονάχου.

"...Δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ήμασταν συγκάτοικοι στην Αγγλία. Τώρα εσύ παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ παίζω και στην Μπάγερν Μονάχου..."

Θυμίζουμε πως ο Μουσιάλα μπορεί να αγωνίζεται τώρα με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας αλλά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις μικρότερες κατηγορίες της εθνικής Αγγλίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Μαγικός Λίο! Τα αποθεωτικά του σχόλια για τα δύο μεγάλα αστέρια του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Ζιρού: Η Μίλαν θέλει να κρατήσει τον Γάλλο αλλά έχει δύο ισχυρούς αντιπάλους

Ρεάλ: Ο Πέρεθ θέλει και στόπερ, ποιο το νο1 της λίστας

Keywords
Τυχαία Θέματα