Paris Masters: Επιστροφή στις νίκες για Φριτς (vids)

Μετά από τον απίθανο αποκλεισμό του στη Βασιλεία και τo 0/15 break-points κόντρα στον Αλεξάντερ Σεφτσένκο, ο Τέιλορ Φριτς επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας Αργεντίνου και Νο29 του κόσμου Σεμπάστιαν Μπαέζ με 6-1, 6-4 σε 71 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του Rolex Paris Masters, ένα αποτέλεσμα που τον κρατά “ζωντανό” στη διεκδίκηση μιας θέσης στα ATP Finals του Τορίνου στο τον ερχόμενο Νοέμβριο. 

Powering through

and into round two #RolexParisMasters | @Taylor_Fritz97 pic.twitter.com/oyIBVg8geP

ROLEX PARIS MASTERS (@RolexPMasters) October 30, 2023

Για τον Αμερικανό και Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή ήταν η 54η νίκη του τη φετινή σεζόν (54-23), οι περισσότερες που έχει σημειώσει μέσα σε μια σεζόν,  η 6η στην καριέρα του στο τουρνουά (6-4), αλλά και 17η φετινή σε 1000άρια τουρνουά (17-8). 

Ο Φριτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 8 άσους (ένα διπλό λάθος), με 80% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (28/35), σταμάτησε στους 25 winners (μόλις 6 ο Μπάεζ), υπέπεσε σε 17 αβίαστα λάθη, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τις 3 ευκαιρίες για break. 

Με τον Μπαέζ να κερδίζει μόλις 4 πόντους από το service του, το 1ο set ήταν θέμα χρόνου να καταλήξει στα χέρια του Φριτς, ο οποίος μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 κατακτώντας τα τελευταία 5 game και κάνοντας το 1-0 στο παιχνίδι. 

Bringing the goods when it matters most @taylor_fritz97 with a clutch backhand pass to seal the set!#RolexParisMasters pic.twitter.com/7IXAGKpx1A

Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2023

Το 2ο σκέλος ξεκίνησε με ένα break (1-0) κι ένα hold του Αμερικανού, που πήρε προβάδισμα με 2-0, με τον Μπαέζ να μειώνει σε 2-1, ενώ στη συνέχεια απείλησε με break-back στη μοναδική φορά που “ενόχλησε” το service του Φριτς, ο οποίος σβήνοντας το break-point έκανε το 3-1. 

Από εκεί και πέρα κάνεις από τους δύο αντιπάλους δεν ενόχλησε το service του άλλου, με τον Αμερικανό να πατάει πάνω στο γρήγορο break και να φτάνει στη νίκη και στον 2ο γύρο του Μπερσί εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Γερμανό Ντόμινικ Αλτμάιερ, είτε τον Γάλλο Άρθουρ Φις

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Επιστροφή στις νίκες για Φριτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα