PAME MARIA!

Πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στη Ναόμι Οσάκα, δίνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη στο πλαίσιο του 4ου γύρου του BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια

Πλούσιο το σημερινό μενού στο Indian Wells Tennis Garden με τους υπόλοιπους αγώνες του 3ου γύρου στο ανδρικό Masters και τις αναμετρήσεις για τη φάση των “16” του Mandatory τουρνουά των γυναικών.

Η Μαρία Σάκκαρη, προερχόμενη από τρεις σερί straight sets νίκες επί των Βέκιτς, Μπάρτι και Βαντεγουέι, αντιμετωπίζει

την 20χρονη Γιαπωνέζα, Νο44 στον κόσμο, Ναόμι Οσάκα που έχει πετύχει επίσης σπουδαίες νίκες στο θεσμό όπως αυτή επί της Μαρία Σαράποβα στον 1ο γύρο.

Είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ανερχόμενες τενίστριες το οποίο είναι το τρίτο προγραμματισμένο ματς στο Stadium 3 και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 00:00GR με τηλεοπτική μετάδοση από την COSMOTE TV.

Η νικήτρια του αγώνα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πλίσκοβα-Ανισίμοβα που αναμετρούνται νωρίτερα στο Stadium 2.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των γυναικών, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Χάλεπ-Γουανγκ, Β.Γουίλιαμς-Σεβάστοβα, Κέρμπερ-Γκαρσία και Βοζνιάκι-Κασάτκινα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και τον Νταβίντ Φερέρ στο κεντρικό court, ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν για 13η φορά στο tour και το μεταξύ τους σκορ είναι ισόπαλο 6-6, με τον Αργεντίνο να έχει κερδίσει τον πολύπειρο Ισπανό στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση για τους “16” του Ακαπούλκο, πριν δύο εβδομάδες. Γενικά ο Ντελ Πότρο μετράει 4 σερί νίκες ενώ η τελευταία επικράτηση του Φερέρ ήταν στo ATP Finals το 2012!

O Ντελ Πότρο, Νο8 στον κόσμο, τρέχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό.

Την εξαιρετική του παρουσία στο τουρνουά, θέλει να συνεχίσει ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζοντας για 3η φορά τον Ντούντι Σέλα στο tour, με στόχο το απόλυτο των νικών κόντρα στον 32χρονο Ισραηλινό, Νο97 στον κόσμο.

Ο Μάρκος, Νο102 της κατάταξης, έρχεται από τα προκριματικά και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, παίζοντας πολύ καλό τένις.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Stadium 2 περίπου στις 02:00GR.

Κολσράιμπερ-Τσίλιτς, Μονφίς-Ερμπέ, Σοκ-Λόπεζ και Ράονιτς-Σόουζα τα υπόλοιπα σημαντικά ματς της ημέρας.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post PAME MARIA! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24