O Χιούιτ προειδοποιεί τον Κύργιο

Μετά τον ΜακΕνρό, άλλος ένας πρώην τενίστας θέλησε να προειδοποιήσει τον Νικ Κύργιο πως ο χρόνος του τελειώνει

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Νικ Κύργιος είναι ένα σπουδαίο αθλητικό ταλέντο. Η όχι και τόσο, όμως, επαγγελματική προσέγγιση στο τένις, δεν του έχει επιτρέψει να κάνει μέχρι σήμερα την καριέρα που θα ήθελε και θα περίμεναν όλοι.

Ο Λέιτον Χιούιτ ο οποίος είναι και Captain στην ομάδα Davis Cup της Αυστραλίας, μίλησε για την περίπτωση του Ελληνοαυστραλού, συμβουλεύοντας τον Κύργιο να προσέξει

περισσότερο το σώμα του και να φερθεί σαν πραγματικός επαγγελματίας.

“Υπάρχει ακόμη χρόνος, όμως περνάει γρήγορα. Έρχεται πλέον η επόμενη γενιά από τον Νικ και βλέπεις τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Πριν δύο χρόνια ο Νικ ήταν ίσως σε καλύτερη μοίρα από τον Ζβέρεφ, όσον αφορά τις προοπτικές καριέρας. Ο Σάσα είναι υπόδειγμα επαγγελματία και κάνει αυτά που πρέπει για να έχει μια μεγάλη καριέρα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιούιτ.

To πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, συμβούλευσε τον Κύργιο να προσλάβει έναν βασικό προπονητή που θα τον βοηθήσει να δει πιο επαγγελματικά την πορεία του στο tour.

“Ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά, από τη στιγμή που δεν την ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε, παρά το πολύ καλό του ξεκίνημα. Αυτό πρέπει να κάνει τώρα, να σκεφτεί τι θέλει να κάνει για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να κάνει τα σωστά πράγματα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Διαφορετικά, θα ζήσουμε το ίδιο σενάριο”.

Με τον Χιούιτ συμφωνεί και ο Τζον Νιούκομπ που πιστεύει ότι το πρόβλημα του Κύργιου είναι η φυσική του κατάσταση.

“Αν βρεθεί στο 100%, θα σταματήσει να έχει αυτούς τους εκνευριστικούς τραυματισμούς. Αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Όσο μεγαλώνεις, αν δεν κάνεις τη δουλειά που πρέπει, θα έχεις όλο και περισσότερους τραυματισμούς”

The post O Χιούιτ προειδοποιεί τον Κύργιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα