Τιμ: “Ανούσια η θητεία στον στρατό, την σιχάθηκα”

Ο Ντομινίκ Τιμ σε συνέντευξή του στο Sky Sports, μίλησε για την θητεία του στον Αυστριακό στρατό το 2014, και πόσο αυτή… δεν τον βοήθησε στην ζωή του…

Δεν τον λες σε καμία περίπτωση λάτρη του Αυστριακού στρατού. Ο Ντομινίκ Τιμ στα τέλη του 2014, στην off season για την ακρίβεια, θήτευσε για έναν μήνα στον στρατό της χώρας του και από τότε, έχει να θυμάται τα χειρότερα.

Εκτός

από το ότι τον άφησε πίσω από τις τενιστικές του υποχρεώσεις και την προετοιμασία για την έναρξη του 2015, ο Τιμ τόνισε σε δηλώσεις του πως η θητεία στον στρατό δεν σου προσφέρει τίποτε απολύτως.

Επεσήμανε πάντως, πως ήταν από τους τυχερούς, λόγω του τένις, και θήτευσε μόλις τέσσερις εβδομάδας κι όχι έξι μήνες όπως είθισται στην Αυστρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν είμαι θαυμαστής του στρατού. Με τσάτισαν τόσο πολύ αυτές οι τρεις-τέσσερις εβδομάδες που ήμουν εκεί, πραγματικά. Ευτυχώς, επειδή είμαι αθλητής έκανα πολύ μικρή θητεία και δεν χρειάστηκε να μείνω εκεί έξι μήνες.

Εκτός από ότι… σιχάθηκα τις ώρες που ήμουν εκεί, δεν με βοήθησε και καθόλου στο τένις, διότι για έναν περίπου μήνα δεν έκανα προπονήσεις, με αποτέλεσμα η σεζόν του 2015 να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αντίθετο μάλιστα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιμ: “Ανούσια η θητεία στον στρατό, την σιχάθηκα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα