Προς… Σιγκαπούρη η διοργάνωση των ΑΤΡ Finals

Η Σιγκαπούρη είναι μια από τις πόλεις που θα διεκδικήσουν να φιλοξενήσουν τα ΑΤΡ Finals το 2021, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέσα της χώρας…

Τα WTA Finals μετακομίζουν. Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια διοργανώσεων στη Σιγκαπούρη, πλέον οι τελικοί του γυναικείου Tour θα διεξάγονται στη Σενζέν της Κίνας.

Αυτό, ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Τα αρνητικά, οικονομικά και όχι μόνο, επακόλουθα της συγκεκριμένης μετακόμισης όμως στη Σιγκαπούρη είναι αρκετά μεγάλα για να ωθήσουν μερικούς επιχειρηματίες να κάνουν

την κίνησή τους, για να φέρουν στη χώρα τους αντίστοιχους τελικούς της ΑΤΡ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, το 55.000 θέσεων National Stadium που μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο court, αναμένεται να είναι το μεγάλο όπλο των επιχειρηματιών, ώστε να μπορέσουν να πείσουν τους ανθρώπους της ΑΤΡ να συμφωνήσουν οι τελικοί των ανδρών να διεξάγονται στη Σιγκαπούρη από το 2021.

Τα ATP Finals μετακόμισαν από τη Σαγκάη στο Λονδίνο το 2009, κι έκτοτε διεξάγονται στην O2 Arena. Τον Νοέμβριο του 2019 μάλιστα, θα συμπληρώσουν 10 χρόνια παρουσίας στην Μεγάλη Βρετανία.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΤΡ ανακοίνωσε πως από το 2021 οι τελικοί θα γίνονται σε άλλη χώρα και κάλεσε όσες πόλεις ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν την φαντασμαγορική διοργάνωση, να επικοινωνήσουν, καταθέτοντας τα σχέδια που έχουν για τους τελικούς.

Προς το παρών, η πόλη που προκρίνεται είναι αυτή της Σιγκαπούρης, που έχει κάνει μάλιστα πρόταση 9.000.000$ ώστε η διοργάνωση να φύγει από την Ευρώπη.

Οι άνθρωποι της ΑΤΡ δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση, που θα ανακοινώσουν στις αρχές του 2019, αλλά μάλλον οι Ασιάτες θα πρέπει ήδη να… ανοίγουν σαμπάνιες, όντας το απόλυτο φαβορί να φέρουν στην χώρα τους, τους τελικούς της ΑΤΡ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Προς… Σιγκαπούρη η διοργάνωση των ΑΤΡ Finals appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα