Ξέσπασε ο Μάικ Τζέιμς: «Είστε όλοι τρελοί. Άντε γ@@@@» (pic)

Πολύ αρνητικά σχολιάστηκε από πολλούς η κίνηση του Μάικ Τζέιμς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μιλάνο με τη Ζαλγκίρις, όταν ο παίκτης δεν συμφώνησε με τον προπονητή του για ένα σύστημα.

Συγκεκριμένα ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, εξηγούσε το τι ακριβώς θέλει οι παίκτες του να κάνουν, με τον Αμερικανό να απαντάει αρνητικά, δείχνοντας ένα πολύ ξενερωμένο ύφος.

Ο ίδιος όμως θέλησε να απαντήσει σε όλους τους επικριτές του και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του Twitter, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις.

«Είστε

όλοι πραγματικά τρελοί. Θέλετε να μου πείτε ότι κανένας δεν έχει λίγο εκνευριστεί σε ένα timeout; Αν ο Γιουλ, ο Σπανούλης, ο Καλάθης, ο Ντε Κολό και άλλοι κάνουν το ίδιο, είναι επειδή θέλουν να κερδίσουν και είναι ηγέτες, αλλά όταν το κάνω εγώ είναι γιατί δεν τα πάω καλά με τον προπονητή. Άντε γ@@@@», έγραψε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Y’all really crazy. Mean to tell me nobody ever got a lil upset at a timeout. If llull, Spanoulis, Calathes, de colo etc do it, it’s because they a good leader and want to win but when I’m passionate it’s because me and the coach don’t get a long. Fuck outta here

Mike James (@TheNatural_05) November 30, 2018

Euroleague: Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα

The post Ξέσπασε ο Μάικ Τζέιμς: «Είστε όλοι τρελοί. Άντε γ@@@@» (pic) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα