“IRAKLIO” Ο.Α.Α.U14: Μεγάλη νίκη και προημιτελικά για Μοτσάκο

Ο Γιάννης Μοτσάκος εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά U14 του Ηρακλείου μετά τη νίκη του επί του Γερμανού και Νο4 του ταμπλό Λούκιαν Γκράου με 7-6(5), 6-3. 

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας, ο οποίος σημείωσε την 3η διαδοχική του νίκη στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στη φάση των “8” τον Ολλανδό και Νο6 του ταμπλό Βάουτερ Ρίσαρντ φαν Χίλεχερσμπεργκ, τον οποίον είχε αντιμετωπίσει και στον 1ο γύρο των διπλών μαζί με τον Τζέρι Κουτσογιώργο γνωρίζοντας την ήττα στα δύο sets.

Η πρόκριση του Μοτσάκου ήταν και η μοναδική από ελληνικής πλευράς στο ταμπλό των αγοριών στα

μονά, με τον Ραφαήλ Αντώνη Γακόπουλο να γνωρίζει τον αποκλεισμό τον Νο1 του ταμπλό τον Σλοβάκο Σάμουελ Σικόρα με 6-0, 6-0.

Εκτός τουρνουά βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Νούλας, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ολλανδό και Νο3 του ταμπλό Σταν Πουτ με 6-1, 6-1. 

Στα διπλά είχαμε δυο μεγάλες προκρίσεις με τους Κωνστανίνο Μπερνίτσα και Γακόπουλο να επικρατούν κόντρα στους Νο3 του ταμπλό, Ολιβίερ Κρούπα (Πολωνία) και Μάγκνους Έστεργκααντ με 6-1, 6-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς και Νο2 του ταμπλό Πιμ ντε Γκράαφτ και Σταν Πουτ για μια θέση στον τελικό. 

Στα ημιτελικά πέρασαν και οι Ιάσων Ρόβας, Αλέξανδρος Νούλας με το ελληνικό δίδυμο να επικρατεί των Γάλλων και Νο4 του ταμπλό, Λουί Κολιός και Τσιρί Ραμπετρανό με 6-4, 2-6, 10-5. Ένα βήμα πριν τον τελικό θα παίξουν απέναντι στους Νο1 του ταμπλό Ζίγια Άιμπερκ Άιντιν (Τουρκία) και Σάμουελ Σικόρα. 

“IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14 SINGLES BOYS DRAW | DOUBLES | OOP

The post “IRAKLIO” Ο.Α.Α.U14: Μεγάλη νίκη και προημιτελικά για Μοτσάκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα