Madrid Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά

Μία μέρα πριν την αγωνιστική τους πρεμιέρα στα διπλά του Mutua Madrid Open βρίσκονται οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα παίξουν κόντρα σε ένα έμπειρο δίδυμο, με στόχο την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό δίδυμο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των No4 του ταμπλό, Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλο, από τους οποίους και είχαν ηττηθεί στο πλαίσιο του 2ου γύρου των διπλών του Μόντε Κάρλο.

Η αναμέτρηση αυτή είναι προγραμματισμένη το απόγευμα, περίπου 18:00-19:00 ώρα Ελλάδος, καθώς είναι το 5ο χρονικά παιχνίδι του Court 7. Πριν από το

διπλό των «TsitsiBros» ακολουθούν ένα ματς μονού και 3 ματς διπλού.

Σε περίπτωση πρόκρισης, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν είτε με τους Κάμερον Νόρι και Τόμι Πολ, είτε με τους Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο, που θα αναμετρηθούν αύριο (Παρασκευή 28/4) το μεσημέρι.

Θυμίζουμε, πως τα αδέρφια Τσιτσιπά θα συνεργαστούν για 3η σερί χρονιά στη Μαδρίτη, με τους δύο Έλληνες τενίστες να μην έχουν καταφέρει ως τώρα να πάρουν την πρόκριση για τον 2ο γύρο της ATP 1000 διοργάνωσης στα διπλά.

Για τον Στέφανο, ωστόσο, θα είναι η 4η συμμετοχή στα διπλά, μιας και το 2019 είχε συνεργαστεί  με τον έμπειρο διπλίστα Γουέσλι Κούλχοφ, και είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα