IMG Future Stars: Πέρασε στα προημιτελικά ο Παγώνης

Εξασφάλισε την παρουσία του στους “8” του IMG Future Stars για 2η διαδοχική χρονιά ο Ραφαήλ Παγώνης, το οποίο διεξάγεται στο TATOI Club, κατακτώντας την 1η θέση στο 6ο γκρουπ.

Ο νεαρός αθλητής του συλλόγου Ο.Α. Γλυφάδας επικράτησε με ανατροπή στα set, 4-6, 6-0, 6-0, του αδερφού του Κάρλος Αλκαράθ, Χάιμε Αλκαράθ, και συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, μιας και την Τρίτη (25/4) είχε νικήσει και τον Κάιλ Βαν

με 6-0, 6-2.

Αύριο Παρασκευή (28/4) συνεχίζεται η δράση στο Τατόι με τα προημιτελικά, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί της διοργάνωσης.

Παράλληλα, εκτός προημιτελικών έμεινε η Κωνσταντίνα Βολονάκη, που έφτασε στη 2η θέση του γκρουπ 6, έχοντας απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η Βολονάκη είχε επιβληθεί της Ιζαμπέλ Μαρία Μπούζα Παντίγια με 4-6, 6-3, 6-3, όμως ηττήθηκε σήμερα από την Πολίνα Ορλόβα με 6-7, 6-1, 6-3.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νικόλα Μπική, που έφτασε στην 3η θέση του 3ου γκρουπ, που παρά τις καλές του εμφανίσεις δε σημείωσε κάποια νίκη στα παιχνίδια που έπαιξε.

Πρώτα ηττήθηκε από τον Μαξ Λόρινσκικ με 6-4, 6-4, και εχθές δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τόμας Γκρεβούλ, χάνοντας με 7-6, 6-3.

The post IMG Future Stars: Πέρασε στα προημιτελικά ο Παγώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα