Madrid Open: Πέρασε στον 3ο γύρο της Μαδρίτης η Αντρέεβα (vid)

Νέα μεγάλη πρόκριση για την 15χρονη Μίρα Αντρέεβα που ζει το όνειρό της και συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Mutua Madrid Open.

Η νεαρή Ρωσίδα τενίστρια επικράτησε και της Μπεατρίζ Χαντάν Μάια με 7-6(6), 6-3, μέσα σε δύο ώρες και 11 λεπτά αγώνα, και έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης στη Μαδρίτη.

Στον 1ο γύρο του τουρνουά η No194 του κόσμου είχε επικρατήσει της Λεϊλά Άνιε Φερνάντεζ με 6-3, 6-4, μέσα σε μόλις 77 λεπτά αγώνα, και σήμερα άντεξε στην

πίεση και έχει πάρα δικαιολογημένα όλα τα φώτα πάνω της.

Οι καλές της εμφανίσεις στη διοργάνωση αναμένεται να την “εκτοξεύσουν” στην ανανέωση της WTA κατάταξης, μιας και θα ανέβει 30(!) θέσεις τουλάχιστον. Καθώς σε περίπτωση που αποκλείσει και την επόμενη αντίπαλό της, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η άνοδος.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο πρώτο set δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της Βραζιλιάνας, μιας και έσβησε τα break που υπέστη δύο φορές, ενώ στάθηκε ψύχραιμη στο tie-break για να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη, μετά από περίπου 70 λεπτά (7-6(6).

Στο 2ο set, είχε πάρει εξ’ αρχής το προβάδισμα με νέο δικό της break, και έχοντας ολοφάνερα το μομέντουμ στη δική της μεριά, κατάφερε να ξανά σπάσει το service της Μάια στο 9ο game, για να περάσει στον επόμενο γύρο της Μαδρίτης πανηγυρικά (6-3).

THE RUN CONTINUES!

Mirra Andreeva stuns World No.14 Beatriz Haddad Maia 7-6, 6-3 to reach the third round of the Mutua Madrid Open.

Big comeback from 3-6 down in the opening set tiebreak. Absolutely clutch and clean tennis from Mirra today! pic.twitter.com/8Bu8K4xy1h

— WTARussians (@WTArussians) April 27, 2023

MADRID OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Πέρασε στον 3ο γύρο της Μαδρίτης η Αντρέεβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Πέρασε, Μαδρίτης, Αντρέεβα,Madrid Open, perase, madritis, antreeva