Indian Wells: Στη λίστα ο Τζόκοβιτς – Μόνο εμβολιασμένοι στο τουρνουά

Όπως όλα δείχνουν το σίριαλ των 11 ημερών στην Αυστραλία ήταν μόνο η αρχή για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Η συνέχεια θα δοθεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, όπου θα διεξαχθεί το 1ο 1000άρι τουρνουά της σεζόν. 

Το όνομα του Σέρβου μπορεί να επιβεβαιώθηκε στην entry list του τουρνουά που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (9/2), ωστόσο οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι όποιος θέλει να αγωνιστεί θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της covid-19.

ATP1000

Indian Wells preliminary entry list pic.twitter.com/THsKpooIji

— Michal Samulski (@MichalSamulski) February 8, 2022

Μέχρι και την απέλασή του από την Αυστραλία τον περασμένο μήνα, ο Τζόκοβιτς είχε επιβεβαιώσει ότι δεν είχε εμβολιαστεί, ωστόσο ο βιογράφος του Ντάνιελ Μοκς υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ πιθανό ο Σέρβο να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί στα μεγάλα τουρνουά. 

“Το BNP Paribas Open θα απαιτήσει απόδειξη πλήρως εμβολιασμού από όλους τους εμπλεκόμενους, για την είσοδο στο Indian Wells Tennis Garden”, ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

“Οι οδηγίες για τους παίκτες διέπονται από τα πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί από τα αντίστοιχα διοικητικά του όργανα (ATP, WTA), καθώς και από τυχόν περιορισμούς που έχουν θεσπιστεί από τις ΗΠΑ σχετικά με το καθεστώς εμβολιασμού των ταξιδιωτών (μη Αμερικανών πολιτών) που εισέρχονται στη χώρα.”

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς δεν αγωνίστηκε στο περσινό εξ΄ αναβολής τουρνουά που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, καθώς θέλησε να ξεκουραστεί μετά από τον τελικό του US Open

Το Indian Wells θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-20 Μαρτίου. 

The post Indian Wells: Στη λίστα ο Τζόκοβιτς – Μόνο εμβολιασμένοι στο τουρνουά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα