Ρότερνταμ: Επόμενη στάση “προημιτελικά” για Τσιτσιπά

Μετά τη δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στο κεντρικό court της Ahoy Arena του Ρότερνταμ για το δεύτερο αγώνα του στο ABN AMRO World Tennis Tournament.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30GR) ο top seed

στην ATP 500 διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει τον 27χρονο Λευκορώσο, Νο48 στον κόσμο, Ίλια Ιβάσκα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά όπου περιμένει ο Άλεξ ντε Μινόρ.

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ανδρών στο ATP Tour, με τον Ιβάσκα να προέρχεται από την “καθαρή” νίκη επί του Λόιντ Χάρις στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ.

Ο Τσιτσιπάς, προερχόμενος από την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open και χωρίς τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο στις κερκίδες, διεκδικεί τον 8ο τίτλο της καριέρας του αυτή την εβδομάδα και πρώτο μετά τη Λυόν την άνοιξη του 2021.

Τον δεύτερο αγώνα του στο Ρότερνταμ δίνει και το Νο2 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου, Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος αντιμετωπίζει νωρίτερα (13:30GR) τον Νοτιοκορεάτη Σουνγού Κουον.

Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στο βραδινό session (20:30GR) όπου ο Άντι Μάρει θα αντιμετωπίσει τον πρόσφατο quarterfinalist της Μελβούρνης και Νο3 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour.

Ο 21χρονος Καναδός, Νο9 στον κόσμο, είχε κερδίσει τον Σκωτσέζο στο 2ο γύρο του US Open 2020.

ROTTERDAM SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ρότερνταμ: Επόμενη στάση “προημιτελικά” για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα