Argentina Open: Με το δεξί ο top seed Ρουντ (vid)

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Argentina Open εξασφάλισε ο Κάσπερ Ρουντ ο οποίος ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, στην πρεμιέρα του στη χωμάτινη διοργάνωση.

O 23χρονος Νορβηγός που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Australian Open λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή στο χώμα, επικρατώντας με 7-6(2), 6-3 του Ισπανού αντιπάλου του.

Το

Νο1 του ταμπλό και πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2020, σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη του στο Μπουένος Άιρες (6-0), ξεκινώντας την προσπάθεια κατάκτησης του 7ου τίτλου στην καριέρα του.

“Ήταν μια καλή εκκίνηση. Πρώτο ματς στο χώμα εδώ και έξι μήνες. Όλα μοιάζουν καινούργια. Φυσικά και προτιμώ να παίζω στο χώμα αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος να συνηθίσεις τις συνθήκες” είπε ο Ρουντ αμέσως μετά.

Στα προημιτελικά του Αργεντίνικου τουρνουά, το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Φεντερίκο Κορία.

Στο τελευταίο ματς της Τετάρτης, ο Λορένζο Σονέγκο έπιασε σπουδαία απόδοση και απέκλεισε με 6-3, 6-3 τον ανερχόμενο Αργεντίνο Σεμπάστιαν Μπαέζ, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Φερνάντο Βερντάσκο στην προημιτελική φάση της ATP 250 διοργάνωσης.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Argentina Open: Με το δεξί ο top seed Ρουντ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα