Άψογη Σάκκαρη, “αέρας” στην “8αδα” (vids)

19:02 9/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση την Τετάρτη στην Αγία Πετρούπολη, έχασε μόλις έξι games από τη Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης, Εκατερίνα Αλεξάντροβα, παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ladies Trophy.

Μετά από 75 λεπτά αγώνα, η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-4 της Ρωσίδας αντιπάλου της και “σφράγισε” τη θέση της στις “8” καλύτερες της Αγίας Πετρούπολης, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη

Νο8 του ταμπλό και Νο26 κόσμου, Ελίζ Μέρτενς. Η Βελγίδα από την πλευρά της, απέκλεισε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, την Πέτρα Μάρτιτς (Νο70) με 6-4, 3-6, 6-2.

Another straight-sets win

Top seed @mariasakkari eases into the @Formula_TX quarterfinals! pic.twitter.com/QJc5cVpB8S

wta (@WTA) February 9, 2022

Τρομερό ματς έκανε η Μαρία για να προκριθεί στα προημιτελικά, μην αφήνοντας την Αλεξάντροβα να φτάσει καν σε break point!

Αν και στην πρεμιέρα της, την Τρίτη, δεν εξέπληξε τα πλήθη, η 26χρονη Ελληνίδα φρόντισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μια ημέρα αργότερα, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Με 37/48 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της ολοκλήρωσε το ματς η Νο7 τενίστρια του κόσμου, που μέτρησε 3/7 break points και στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, ήταν… αλύγιστη.

Η Αλεξάντροβα δεν έκανε τόσο άσχημη εμφάνιση, όμως η Μαρία ήταν τόσο καλή, που δεν θα μπορούσε να απειληθεί περαιτέρω. Η 27χρονη Ρωσίδα κέρδισε 34/57 πόντους πίσω από το σερβίς της, όμως δεν έφτασε καν κοντά σε break point.

Το μοναδικό service game που η Σάκκαρη… αγχώθηκε, ήταν το 4ο game του 2ου set. Εκεί, η Αλεξάντροβα έφτασε μέχρι και στο 40-40.

ST. PETERSBURG LADEIS TROPHY SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άψογη Σάκκαρη, “αέρας” στην “8αδα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα